fbpx

5 πράγματα που επιβάλλεται να ζήσει ο ΚΑΘΕ φοιτητής πριν αποφοιτήσει!

Η φοιτητική ζωή λένε η καλύτερη περίοδος που μπορεί να ζήσει ο κάθε άνθρωπος. Βρίσκεσαι στην κατάλληλη ηλικία, διψάς για εμπειρίες και περιπέτεια, χρειάζεσαι την ανεξαρτησία σου και την… τσέπη των γονιών σου – ο καλύτερος συνδυασμός.

Σαν γνήσιος φοιτητής λοιπόν πρέπει να ζήσεις και κάποιες καταστάσεις που μπορεί να μην ζουν όλοι οι φοιτητές, όμως θα κάνουν τη φοιτητική σου ζωή αξέχαστη και αλησμόνητη σε όλη σου τη ζωή.

Δες τι πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις:

1
Να μείνεις μάθημα

Αν μείνεις 1 – 2 μαθήματα δεν χάθηκε ο κόσμος. Αντιθέτως είναι μια καλή ευκαιρία να νιώσεις πώς μοιάζει η αποτυχία (σχεδόν ανώδυνα).

Από την άλλη, με το να μείνεις μάθημα, έχεις ξανά την ευκαιρία να κατανοήσεις το μάθημα καλύτερα και να πάρεις καλύτερο βαθμό, παρά ένα καταϊδρωμένο 5άρι.

2
Να κοιμηθείς για 20-24 ώρες σερί

Η φοιτητική ζωή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις τις αντοχές σου στον ύπνο. Έχεις δοκιμάσει ποτέ πόσες ώρες αντέχεις να κοιμάσαι;

Κάν’ το όσο είσαι φοιτητής, γιατί μετά από το πανεπιστήμιο δεν θα σου ξαναδοθεί τέτοια ευκαιρία.

3
Να μείνεις ξάγρυπνος για ώρες

Βρίσκεσαι στην κατάλληλη ηλικία για Parties και Clubbing και αφού θα δοκιμάσεις τις αντοχές σου στον ύπνο, δοκίμασε τες και στην αϋπνία.

Πόσες ώρες αντέχεις ξάγρυπνος έστω και χωρίς πάρτι; Όταν θα αποφοιτήσεις και θα εργάζεσαι, θα μπορείς να το δοκιμάσεις αυτό; Όχι βέβαια!

4
Βρωμιά παντού

Μπορείς σαν φοιτητής να εκμεταλλευτείς το ελαφρυντικό του “έχω διάβασμα” για να μην κάνεις απολύτως τίποτα, ούτε καν καθάρισμα.

Άφησε το κρεβάτι σου άστρωτο για λίγες μέρες, άσε τα πιάτα να στοιβάζονται στην βρύση και θα δεις θα νιώσεις πραγματικός φοιτητής!

5
Να πας σε εξέταση αδιάβαστος

Έχεις διερωτηθεί ποτέ πώς νιώθει κάποιος που πάει σε εξέταση αδιάβαστος; Δεν θα ήταν κακό να το νιώσεις και αυτό -αν σου κοστίσει στο τέλος μην ανησυχείς.

Όπως είπαμε και πιο πάνω, το να μείνεις μάθημα έχει και τα καλά του. Ένας σωστός φοιτητής πρέπει να νιώσει όλα τα συναισθήματα! 😉

Συμφωνείς ή σου έρχεται κάτι άλλο που ξεχάσαμε;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending