fbpx

5 hairstyles που θα επικρατήσουν την άνοιξη/καλοκαίρι του 2017!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος περιμένουμε τα νέα trends σε μακιγιάζ και μαλλιά, και παίρνουμε έμπνευση για διάφορες εμφανίσεις μας ανάλογα με το στυλ μας.

Πιο κάτω σας δείχνω κάποια από τα trends που θα επικρατήσουν στα μαλλιά αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017.

Πάμε λοιπόν να εμπνευστούμε με κάποια από αυτά:

1
Πλεξούδες στα μαλλιά

Channel your inner bohemian by adding a few micro plaits to your locks. Models at Missoni proved accent braids are the best way to chic up a simple down 'do. 

Το trend με τις πλεξούδες στα μαλλιά σου θα επικρατήσει την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 δίνοντας ένα πιο bohemian αέρα στο look σου!

2
Ψηλή αλογοουρά

The high pony makes a return to the catwalk for 2017. If you fancy giving the look a go, remember to wrap a chunk of hair around the base of the style to keep it looking fresh and fancy. 

H ψηλή αλογοουρά θα είναι ένα από τα trends που θα δούμε στα μαλλιά το 2017 και μπορούμε να πούμε ότι κολακεύει σχεδόν όλα τα πρόσωπα. Είναι σχετικά μια εύκολη λύση όταν δεν προλαβαίνετε να κάνετε και πολλά-πολλά στα μαλλιά σας το πρωί.

3
Ίσιο μαλλί

Pin-straight hair is back. Yup, the 00s style is oh-so cool again thanks to Versace and Gigi Hadid. Time to dust off your straighteners, peeps. 

Η Gigi Hadid και τον οίκο Versace, “λάνσαραν” το τελείως ίσιο μαλλί γι’ αυτό και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends για το 2017! Η Gigi το υποστήριξε υπέροχα και ελπίζουμε πως θα κάνουμε και εμείς το ίδιο αφού είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα.

4
Wet look στα μαλλιά

Με πρωταγωνίστρια την Kendal Jenner στις πασαρέλες του Givenchy είδαμε πως το wet look αυτό το καλοκαίρι θα επικρατήσει. Βέβαια, η ιδέα του wet look, δεν είναι το πιο πάνω χτένισμα, αλλά σε μια πιο ανάλαφρη και sexy μορφή του.

Δεν είναι ένα look που πολλές θα τολμήσουν να υποστηρίξουν μπορεί όμως να μετατραπεί σε ένα sexy καλοκαιρινό χτένισμα θυμίζοντας μαλλιά που μόλις βγήκαν από την θάλασσα.

5
Half up bun

Αυτή η κοτσίδα είναι από τις αγαπημένες μου και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα επικρατήσει σαν ένα από τα trends αυτής της σεζόν. Είναι πανεύκολη, ιδιαίτερη και δίνει στυλ χωρίς ιδιαίτερο κόπο! Ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές εξόδους.

Eσείς πoια από αυτά ξεχωρίσατε; 


Διάβασε επίσης: Τα 5 νέα trends στο μακιγιάζ για το 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending