fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα ετοιμάσαμε το post της εβδομάδας στο οποίο επιλέγουμε τα Βest Looks της εβδομάδας! Αυτή την εβδομάδα διάλεξα 3 άτομα που φαίνεται ότι αγαπούν τη μόδα και αυτό φαίνεται από το στυλ τους!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Η Γεωργία δημιούργησε ένα πολύ ωραίο denim on denim outfit, ιδανικό για βόλτα το απόγευμα ή το βράδυ για ποτό! Moυ άρεσε που έβαλε διαφορετικές αποχρώσεις του denim στο outfit της και υπάρχει αντίθεση! Συνδύασε πολύ ωραία τα μαύρα high waisted jeans με το denim πουκάμισό της! Αυτό που έκανε το outfit της να ξεχωρίσει είναι τα leopard ankle boots της, τα οποία είναι πολύ trend φέτος αν τα φοράς χωρίς να κάνεις υπερβολές! Πολύ ωραίο outfit Γεωργία μου!

2
George Kyp (Instagram: georgekypp)

Ένα πάρα πολύ ωραίο street style look από τον Γιώργο. Επέλεξε να βάλει τα μαύρα ripped jeans του με navy top και oversized denim jacket! Λατρεύω το denim jacket του που είναι επενδυμένο μέσα με γούνα! Γιατί δίνει στυλ και ζεσταίνει ταυτόχρονα. To navy beanie του και η πόζα του ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το στυλ του! Μπράβο! ????????

3
 Μαρία Παναγιώτου (Instagram: pan_mary)

Ένα πολύ ωραίο casual look από την Μαρία η οποία επέλεξε να βάλει leather jacket σε μια μοναδική απόχρωση του γαλάζιου! Δημιούργησε ένα total blue outfit, αφού συνδύασε καταπληκτικά 3 αποχρώσεις του μπλε! Το βελούδινο τρικό της είναι καταπληκτικό και ταίριαξε τέλεια με το όλο στυλ! Δε θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή για να ολοκληρώσει το look της από τα άσπρα sneakers! Το δικτυωτό καλσόν της και τα yellow shades της ήταν οι λεπτομέρειες που έκαναν ακόμα πιο stylish το outfit της.

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending