fbpx

Shopping Guide: 5 σακάκια για να αγοράσεις τώρα στις εκπτώσεις!

Βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων, που αποτελεί και επίσημα την αφορμή για ατελείωτο shopping!

Το μυστικό για να κάνεις σωστές επιλογές και μετέπειτα αγορές είναι να σκεφτείς τι πραγματικά έχεις ανάγκη, αλλά και πως μπορείς να συνδυάσεις τις νέες σου αγορές με κομμάτια που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Στη δική μου λίστα αγορών δεν θα μπορούσα μην συμπεριλάβω το λατρεμένο μου denim jean jacket (που εκτός από ζεστασιά σου προσφέρει και στυλ), ένα κλασσικό παλτό για τις βραδινές μου εξόδους , το leather jacket για πιο rock διάθεση και φυσικά τα αγαπημένα μας bomber και parka coats!

Πάμε να τα δούμε:

1
Denim Jean Jacket

Ξύπνησες σε mood «βαριέμαι να ετοιμαστώ» και δεν ξέρεις τι άνετο να φορέσεις  στο πανεπιστήμιο ? Συνδύασε το jean jacket σου με το jogger trouser σου και να είσαι σίγουρη πως δεν θα το μετανιώσεις!

Θα το βρεις εδώ!

2
Grey Coat

Κάτι πιο κλασσικό, αλλά ταυτόχρονα και πολύ στυλάτο για τις βραδινές μας και όχι μόνο εξόδους! Συνδύασε το με ένα πιο χαλαρό outfit με τα αγαπημένα σου converse ή sneakers και στη συνέχεια φορώντας τα κλασσικά μαύρα ankle boots μετέτρεψε το σε βραδινό outfit!

Θα το βρεις εδώ.

3
Leather Jacket 


Rock διάθεση
χωρίς leather jacket δε γίνεται! Φόρεσε τα mom jeans σου, ένα sweater από μέσα ή ένα πουκάμισο και είσαι έτοιμη!!

Θα το βρεις εδώ!

4
Bomber Jacket

Μετατρέπει ακόμα και την πιο casual εμφάνιση σου σε κάτι ξεχωριστό! Συνδύασε το με τα αγαπημένα σου mom jeans (ναι έχω φοβερή αδυναμία σε αυτά) ή ακόμα και με το κλασσικά jeggings (τα πολύ στενά jeans) που σίγουρα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου!

Θα το βρεις εδώ.

5
Parka Coat

Τι πιο όμορφο και άνετο από ένα parka coat; Συνδυάζεται με ό,τι μπορείς να σκεφτείς ακόμα και με τις άνετες φόρμες σου που τόσο πολύ θες να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Θα το βρεις εδώ.

Εσύ σε ποιο σακάκι θα επενδύσεις τώρα στις εκπτώσεις; 


Διάβασε επίσης: 5 tips για να κάνεις έξυπνες αγορές την περίοδο των εκπτώσεων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending