fbpx

5 tips για να κάνετε σωστό και οικονομικό online shopping!

Ξέρω πόσο πολύ σας αρέσει να ψωνίζετε κορίτσια μου (και αγόρια), αλλά κάποιες φορές βαριέστε να χάνετε τις ώρες σας στο mall και στο τέλος να μη βρίσκετε αυτό που θέλετε!

Γι’ αυτό πλέον είμαι σίγουρη ότι προτιμάτε να κάνετε online shopping, που όπως σας ξανά είπα είναι πανεύκολο και γρηγορότερο! Αν θεωρείτε ότι είναι δύσκολο, τότε ευκαιρία είναι να σας δείξω τι κάνω εγώ και ευκολύνω το online shopping μου!

Δείτε εδώ ποια είναι:

1
Ψάξτε για “κρυμμένα” κουπόνια

Οι περισσότερες ιστοσελίδες βγάζουν κάποιους κωδικούς με τους οποίους δικαιούστε έκπτωση την ώρα της πληρωμής! Τους συγκεκριμένους κωδικούς τους βάζουν στο πάνω μέρος της σελίδας και μπορεί να μην τους δώσατε και πολύ σημασία! Τώρα ξέρετε! Εκείνοι οι κωδικοί συνήθως αναφέρονται σε συγκεκριμένη κατηγορία, δηλαδή 30% έκπτωση σε όλα τα βραδινά φορέματα!

2
Sign up στα emails της ιστοσελίδας

Κάθε φορά μετά από την οποιαδήποτε παραγγελία σας στο διαδίκτυο, αποθήκευεται το email σας στις επαφές του site και σας στέλνουν ενημερώσεις! Οι ενημερώσεις που στέλνουν συνήθως περιλαμβάνουν κωδικούς για να τους χρησιμοποιήσετε και να αγοράσετε πράγματα πιο φθηνά!

Επίσης κάνοντας sign up στα emails, λογικά γράφετε και την ημερομηνία γέννησης σας. Οι περισσότερες σελίδες όταν είναι τα γενέθλια σας, σάς στέλνουν ένα promo code, για να κάνετε ένα μικρό δώρο στον εαυτό σας, σε πιο χαμηλή τιμή.

3
Ποιες μέρες είναι οι καταλληλότερες για να παραγγείλω;

Σύμφωνα με έρευνες τα sites επιλέγουν συγκεκριμένες μέρες που βάζουν εκπτώσεις σε κάποια προϊόντα! Αυτές οι μέρες ως συνήθως είναι η Τετάρτη, Πέμπτη και η Παρασκευή! Και η αλήθεια είναι ότι παρατήρησα κι εγώ ότι τις περισσότερες φορές που προτίμησα να παραγγείλω κάτι ήταν Πέμπτη λόγω του promo code που είχε η κάθε σελίδα.

4
Details ή Info

Κάθε φορά πριν αγοράσετε κάτι να διαβάζετε τα details που γράφει από κάτω. Σας λέει τι size φοράει το μοντέλο, και κατά πόσο συμβαδίζει το συγκεκριμένο size με το δικό σας. Για παράδειγμα μπορεί να φοράτε 38 size στα παπούτσια, αλλά να σας προτείνει κάτω στα details να παραγγείλετε ένα ή μισό size μεγαλύτερο από το κανονικό.

5
Shipping 

Φροντίστε να μαζέψετε όλα τα προϊόντα που θέλετε και να τα κάνετε add to bag για να παραγγείλετε, έτσι ώστε το κόστος για το delivery να είναι δωρεάν! Οι περισσότερες ιστοσελίδες λένε ότι αν ξοδέψετε περισσότερα από €30, τότε το delivery θα είναι δωρεάν. Γι’ αυτό αν το ποσό στις αγορές σας βγαίνει €20, τότε ψάξτε ακόμα κάτι να παραγγείλετε για να μην πληρώσετε άδικα €6-8 για shipping.

Stay tuned για το 2ο part με τα tips για online shopping!

 


Διάβασε επίσης: 5 ιστοσελίδες με ρούχα και παπούτσια
σε πολύ προσιτές τιμές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending