fbpx

Τα ball boys και η έξτρα δουλειά τους!

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι και γενικά όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό γνωρίζουν απο πρώτο χέρι τι είναι το ball boy και ποιες είναι οι αρμοδιότητες τους, καθώς πολύ πιθανόν να υπηρέτησαν και αυτοί στα νεανικά τους χρόνια από αυτή την θέση την αγαπημένη τους ομάδα. Εκτός λοιπόν από το να κουβαλούν την μπάλα και να την δίνουν στους αθλητές όταν βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, πολλές φορές και εγώ και εσύ έχουμε δει πράγματα και θαύματα απο τους μικρούς μας φίλους.

Η αγάπη για την ομάδα και το υπέρμετρο πάθος μέσα στην ένταση του αγώνα δεν τους αφήνει άλλη επιλογή από το να μπούν μέσα στο παιχνίδι και να κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους για να κερδίσει η ομάδα η οποία υποστηρίζουν!

https://www.youtube.com/watch?v=bwPBFhkmPYw

Πολλές φορές μας εκνευρίζει αυτό σαν φίλαθλους ειδικά όταν η ομάδα που υποστηρίζουμε είναι η φιλοξενούμενη και τα περίφημα ball boys είναι με την αντίπαλη ομάδα κάνοντας ότι μπορούν για να βοηθήσουν την ομάδα τους: από το να μην δίνουν την μπάλα για να παιχτεί το παιχνίδι επίτηδες προκαλώντας τους αντίπαλους παίχτες, μέχρι και το να ρίχνουν μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να διακοπεί μια επικίνδυνη φάση με στόχο να μην δεχθεί γκολ η ομάδα τους!

Πες μου όμως ειλικρινά ποιος απο εμάς που τρελαινόμαστε για το ποδόσφαιρο δεν  θα το έκανε αν βρισκόταν στην θέση τους και στην ηλικία τους; 😉

Εσύ τι πιστεύεις για τα ball boys;

 

Δες επίσης: H μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία είναι… Ελληνική! (video)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending