fbpx

5+1 πράγματα που δεν ήξερες ότι κάνεις λάθος κάθε μέρα!

Καθημερινά στη ζωή μας, κάνουμε δραστηριότητες και χρησιμοποιούμε αντικείμενα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, είτε  πολύ βασικές είτε συμπληρωματικές.

Έχουμε όμως ποτέ σκεφτεί αν όλα εκείνα τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε, τα χρησιμοποιούμε με τον σωστό τρόπο;!

Πάμε να δούμε 5+1 πράγματα που οι περισσότεροι κάνουμε λανθασμένα:

1
Υπερβολικό σαπούνι/αφροντούς στο μπάνιο

Όσο μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα μας γίνεται όλο και πιο στεγνή και το σαπούνι κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα! Προσπάθησε λοιπόν, να χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν λιγότερο σαπούνι και αφροντούς για το καλό της επιδερμίδας σου!

2
Πολλή εργασία χωρίς διαλείμματα

Σήμερα, εργαζόμαστε αρκετές ώρες, νομίζοντας ότι δεν χρειαζόμαστε διάλειμμα! Μέγα λάθος, αφού ο οργανισμός εξαντλείται και χάνει την παραγωγικότητα του.

Μάθε να προγραμματίζεις πότε θα κάνεις τα διαλείμματα σου κατά τη διάρκεια της κάθε υποχρέωσης σου, ώστε να συνεχίζεις την εργασία σου ακόμα πιο δυναμικά!

3
Μπλέξιμο φοιτητικής (ή επαγγελματικής) με προσωπική ζωή

Οι ψυχολόγοι λένε ότι όταν συζητάς ένα σοβαρό (ή επαγγελματικό) θέμα στην προσωπική σου ζωή, τότε αυτό παύει να είναι επαγγελματικό, αλλά μπαίνει μέσα στα προσωπικά σου!

Μάθε επιτέλους πως να βάζεις όρια στην προσωπικής σου ζωή και πώς να ισορροπάς μεταξύ των δύο, επειδή δεν θα ήθελες να χάσεις μια από αυτές.

4
Σκούπισμα χεριών με χαρτιά τουαλέτας

Έχεις ποτέ σκεφτεί πόσο χαρτί σπαταλάς για να σκουπίζεις τα χέρια σου στις τουαλέτες του πανεπιστημίου, της καφετέριας, του μπαρ και του εστιατορίου;

Αν θέλεις να σώσεις το περιβάλλον, μπορείς απλά μόλις πλένεσαι να κουνάς τα χέρια σου και μετά να χρησιμοποιείς το χαρτί! Σκέψου πόση εξοικονόμηση θα κάνεις έτσι.

5
Βούρτσισμα δοντιών με γραμμικές κινήσεις μόνο

Ακόμα κι αν το άκουσες ένα εκατομύριο φορές, ακόμα να ξεκινήσεις να το εφαρμόζεις! Απλά πρέπει να έχεις την κατάλληλη οδοντόβουρτσα για τον τύπο των δοντιών σου.

Επίσης, πρέπει να κάνεις κυκλικές και κατακόρυφες κινήσεις, πάντα από τα ούλα προς το άκρο του δοντιού! Βλέπεις πόσο απλό είναι να έχεις υγιή δόντια;

6
Γυμναστική χωρίς προετοιμασία

Οι περισσότεροι ξεχνάμε να κάνουμε τεντώματα και προθέρμανση πριν τα βάρη ή τις βαριές ασκήσεις του γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα να προκαλούμε ζημιά στο σώμα μας.

Το ορθό είναι να κάνεις λίγα τεντώματα και λίγο τρέξιμο προτού αρχίσεις την έντονη γυμναστική, ώστε να αποφύγεις τις ζημιές και η γυμναστική να είναι περισσότερο παραγωγική στο σώμα σου!

Την επόμενη φορά που θα κάνεις κάτι από τα πιο πάνω, σκέψου διπλά και εφάρμοσε τα με τον σωστό τρόπο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending