fbpx

Outfit της εβδομάδας: Νιώσε αυτοπεποίθηση φορώντας leopard γούνα!

Τι πιο safe από ένα total black outfit! Κολακεύει κάθε σωματότυπο, αφού ταιριάζει σε όλες (ξανθές, καστανές, κοκκινομάλλες) και είναι αποδεδειγμένο ότι μας αφαιρεί πόντους!

Τι πιο unsafe από μία leopard γούνα;????  Ξέρω ξέρω, δεν είναι πολλές οι κοπέλες που θα τολμούσαν να φορέσουν μια γούνα με το συγκεκριμένο pattern είτε γιατί δεν τους αρέσει είτε γιατί δεν ξέρουν πώς να την συνδυάσουν.

Σήμερα λοιπόν, απευθύνομαι και στις δύο, με την ελπίδα ότι οι μεν πρώτες θα πειστούν και μέσω αυτού που βλέπουν θα αγαπήσουν το leopard όπως κι εγώ, και οι δεύτερες θα φορέσουν την γούνα τους στην επόμενη τους έξοδο και θα την συνδυάσουν με total black.

Πάμε να δούμε το outfit μου:

Φόρεσα ένα απλό μαύρο παντελόνι (και ζώνη), ένα λεπτό μαύρο τρικό από πάνω, τα μαύρα μποτάκια μου και φυσικά την leopard γούνα μου! Επέλεξα κόκκινο lipstick γιατί θεωρώ ότι ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα της γούνας και φωτίζει το πρόσωπο!

Είναι αλήθεια ότι με ένα τόσο έντονο κομμάτι όπως αυτή η (συνθετική εννοείται ????) γούνα, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό. Γι’ αυτό κι εγώ προτίμησα την μονοχρωμία, για να δημιουργήσω ένα chic look, που μπορεί να φορεθεί αρκετές ώρες της ημέρας!

Get the look:

γούνα

μποτάκια

Quote της εβδομάδας:

” Don’t change to fit the fashion. Change the fashion to fit you!”


Διάβασε επίσης: Get the look: Αντίγραψα κι εγώ το look 2 διάσημων fashion bloggers!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending