fbpx

European Cyprus Society: Μεγάλη επιτυχία στην 1η επίσημη παρουσίαση του νεοσύστατου οργανισμού νέων!

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από τον νεοσύστατο οργανισμό νέων European Cyprus Society την Τρίτη 31 Ιανουάριου στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus. Η εκδήλωση αποτέλεσε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του οργανισμού στo κοινό, και είχε ως στόχο την ενημέρωση των νέων για τους στόχους και το όραμα του οργανισμού.

Αρχικά το λόγο πήρε η κα. Κατερίνα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος και Ιδρυτής του European Cyprus Society, η οποία μίλησε για το όραμα και το σκοπό δημιουργίας του οργανισμού. «Όραμα μας είναι να ενθαρρύνουμε τους νέους της Κύπρου και να τους δώσουμε την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους σε θέματα που αφορούν την νεολαία, τις Ευρωπαϊκες & Διεθνείς Σχέσεις και την πολιτική» δήλωσε η κα. Γαβριηλίδου κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι πρέσβεις της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Κύπρο κος. Rene Troccaz και ο κος. Jeanpier Anaya Salas, επιτετραμμένος της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη σημασία που διακατέχει τους νέους ως ενεργοί πολίτες στη χώρα τους αλλά και στην Ευρώπη. Το παρόν του στην εκδήλωση έδωσε και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ της Κυπριακής Δημοκρατίας κος. Γιάννης Γιαννάκη, καθώς και πολλοί νέοι οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εγγραφούν ως μέλη και να ενημερωθούν για τις επόμενες δράσεις του οργανισμού.

Το European Cyprus Society δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από την Κατερίνα Γαβριηλίδου και μία ομάδα Κύπριων νέων με στόχο να ενθαρρύνει τους νέους της Κύπρου και να τους δώσει βήμα σε θέματα που τους αφορούν. Το European Cyprus Society θα ασχολείται με τις θεματικές της νεολαίας, των Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σχέσεων και της πολιτικής χωρίς κομματικές χροιές.

Η ομάδα βασίζεται στον εθελοντισμό και έχει κατατεθεί για εγγραφή ως Μη-Κυβερνητική (Μη-Κομματική) Οργάνωση.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending