fbpx

To ξύλινο ρολόι μου που συνδυάζεται με τα πάντα!

Είμαι σίγουρη πως δεν είναι λίγες οι φορές, που σκέφτεσαι ότι κάτι δε σου αρέσει στο outfit σου και το «διαμορφώνεις» προσθέτοντας διάφορα αξεσουάρ και κοσμήματα. Και πολύ καλά κάνεις! Τα αξεσουάρ είναι αυτά που τελειοποιούν κάθε φορά το look σου!

Κι εγώ είμαι ιδιαίτερα επιλεκτική στα αξεσουάρ που φοράω! Στις τελευταίες μου εξόδους επιλέγω το νέο μου ρολόι Di Legno το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο! Εκτός από το ότι είναι ξύλινο, η απόχρωσή του είναι πολύ ιδιαίτερη!

Μπορώ να το συνδυάσω με τα πάντα, αφού το χρώμα του δεν με περιορίζει καθόλου! Αυτό είναι το καινούριο μοντέλο με διαφορετικό κούμπωμα από τα προηγούμενα (ναι ναι προσέχω πάντα το κούμπωμα στα ρολόγια που επιλέγω να φοράω)!

Have a look:

Τη συγκεκριμένη μέρα το συνδύασα με το casual outfit μου, στο οποίο φόρεσα μπεζ oversized ζιβάγκο και jeans με βολάν που είναι ό,τι πιο trend αυτή την περίοδο!

Τα καστόρι sneakers μου σε αυτή την καταπληκτική απόχρωση ταίριαξαν τέλεια με το όλο outfit! Η μεταλλική rose gold crossbody bag μαζί με το ρολόι Di Legno ήταν τα αξεσουάρ που ολοκλήρωσαν το look μου!


Love ya ♥

 

Get the look:

ξύλινο ρολόι

ζιβάγκο

jeans με βολάν

τσάντα 


Διάβασε επίσης: Outfit της εβδομάδας: Aνοιξιάτικη διάθεση
με embroidered πουκάμισο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending