fbpx

Η Atletico Tucuman έγινε εθνική Αργεντινής!

Η Atletico Tucuman δεν είναι μια από εκείνες τις ομάδες της Αργεντινής που ξέρει ο καθένας. Ίσα – ίσα, παρά τα 115 χρόνια ζωής της, μάλλον άγνωστη είναι στο ευρύ κοινό.

Και όμως κατάφεραν να γίνουν διάσημοι για όλους τους λάθος λόγους, προς το παρών τουλάχιστον.

Η ομάδα της Αργεντινής, λοιπόν, αγωνίζεται φέτος στο Copa Libertadores. Και αφού εξήλθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την El Nacional του Εκουαδόρ ετοιμάζονταν για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας τους μέχρι σήμερα. Ως εδώ όλα καλά…

Ενώ ξεκίνησαν για να ταξιδέψουν στο Εκουαδόρ, έχασαν την πτήση τους και αναγκάστηκαν να πάρουν λεωφορείο. Αφού δεν υπήρχε περίπτωση πλέον να προλάβουν την σέντρα του παιχνιδιού, επικοινώνησαν με την El Nacional που συμφώνησε να μετατεθεί η έναρξη του παιχνιδιού κατά 1 ώρα και 30 λεπτά.

Έλα όμως που τα προβλήματα για την αρχαιότερη ομάδα του Tucuman δεν τέλειωσαν εδώ. Όταν έφτασαν στο στάδιο, παίκτες και προπονητές συνειδητοποίησαν πως ξέχασαν τις φανέλες της ομάδας!

Ευτυχώς για αυτούς, στο γήπεδο είχε αγωνιστεί προ μερικών ημερών η εθνική Αργεντινής U20 εναντίον του Εκουαδόρ με την Atletico να αγωνίζεται με τις επιπλέον φανέλες της εθνικής Αργεντινής που έμειναν στο στάδιο.

Μάλιστα, οι φανέλες αποδείχτηκαν γουρλίδικες αφού η ομάδα του Tucuman κέρδισε με 0-1 παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Copa Libertadores!

Απίστευτο και όμως λατινοαμερικάνικο!

Δες επίσης: Έχασε το πέναλτι και… έφυγε από το γήπεδο! (video)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending