fbpx

Πες μου το mood σου, να σου πω τι εσώρουχα να βάλεις!

Γυναικεία εσώρουχα, αισθησιακά, παιχνιδιάρικα, δαντελωτά ή μεταξωτά, ολόσωμα ή σετ  – είμαι σίγουρη ότι σου αρέσουν όλα!

Θέλοντας και μη, είναι κάτι που φοράς καθημερινά και επηρεάζει, ίσως υποσυνείδητα, τη ψυχολογία σου. Είναι μια καλή λύση δώρου, από έναν άντρα – προσοχή αν δεν ξέρετε το σωστό νούμερο, υπάρχει η κάρτα αλλαγής – από φίλες σε φίλες, από εσένα για ‘σένα! Σίγουρα προτιμάς εσώρουχα που αναδεικνύουν  τη δική σου σιλουέτα, και ταιριάζουν στο στυλ σου.

Ωστόσο, σίγουρα δεν ξυπνάς κάθε μέρα με την ίδια διάθεση. Οπόταν, μπορείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου εσώρουχα τα οποία θα φοράς αναλόγως με το mood στο οποίο βρίσκεσαι. Αφού, κάθε διάθεση μπορεί να αντιπροσωπευτεί από όλα τα σώματα!

Δες εδώ ποια εσώρουχα ταιριάζουν ανάλογα με το mood σου: 

 

Thinking Romantic

1

Για μια ρομαντική διάθεση μπορείς να προτιμήσεις πιο γήινους και pastel χρωματισμούς, όπως το μπεζ, το κουφετί, το πράσινο της μέντας. Μονόχρωμα ή κλαδωτά, μπορείς να τα φορέσεις, αφού σίγουρα κι εσύ κρύβεις στοιχεία ρομαντισμού μέσα σου. κάπου μέσα σου!

Get them:

1. Mπεζ push up σουτιέν
2. Άσπρο διαφανές σουτιέν με δαντέλα
3. Baby pink μπουστάκι με ψηλόμεσο το κάτω μέρος

2
Just Girly It

Δεν μεγαλώνω, μικρή θα μείνω στο δηλώνω! Αν θέλεις λοιπόν, να αναδείξεις την πιο αθώα και κοριτσίστικη  σου φύση, μπορείς να κινηθείς σε έντονα girly χρώματα, όπως το φούξια , το κίτρινο, το λαχανί, αλλά και εσώρουχα διαφόρων τύπων μοτίβα και σχέδια.

Get them:

1. Άσπρα εσώρουχα με floral λεπτομέρειες
2. Φούξια εσώρουχα
3. Μαύρα εσώρουχα με see through λεπτομέρειες

3
Be Classy

Το μαύρο και το άσπρο και τα minimal σχέδια είναι κλασικά και ασφαλή χρώματα που σε κάνουν να νιώθεις πάντα όμορφα. Να ξέρεις ότι στους άντρες αρέσει η ομοιομορφία στα χρώματα (γιατί ίσως δεν τους ζαλίζει ????). Διάλεξε επίσης ένα ολόσωμο κλασικό κορμάκι. Το συγκεκριμένο κορμάκι, Νo. 2, μπορεί να φορεθεί με τρεις τρόπους –  ως εσώρουχο, ως top, αλλά ακόμα και ως μαγιό (ναι , μαγιό).

Get them:

1. Άσπρο κλασικό σουτιέν
2. Μαύρο ολόσωμο κορμάκι
3. Οff white push up εσώρουχα

4

Feeling Sexy

Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου… που λέει και ο Καρβέλας. Ωστόσο, sexy δεν σημαίνει απαραίτητα και πρόστυχο. Επίσης, εκτός από το μαύρο, εξίσου sexy θεωρείται και το φλογερό, καυτό κόκκινο χρώμα. Δεν χρειάζεσαι string για να νιώσεις ή να δείξεις sexy, μπορείς να ποντάρεις κάλλιστα στο χρώμα, στο ύφασμα, όπως και στο σχέδιο του εσωρούχου!

Get them:

1. Μαύρο με δαντελένιες λεπτομέρειες
2. Μαύρο σετ με ψηλόμεσο το κάτω μέρος
3. Κόκκινο δαντελωτό κορμάκι


Διάβασε επίσης: Δες τι ρούχα πρέπει να φοράς ανάλογα με τον σωματότυπό σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending