fbpx

3 διαφορετικοί στυλάτοι τρόποι για να βάλεις το ζιβάγκο σου!

Το ζιβάγκο αν το συνδυάσεις σωστά μπορεί να κάνει το outfit σου ιδιαίτερα cool. Εϊναι μια λύση για εσένα που δε θέλεις να φοράς φουλάρια γύρω από τον λαιμό τις κρύες μέρες για να ζεσταθείς! Και είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends για τους άντρες φέτος!

Το ζιβάγκο είναι ένα ρούχο που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας όπως για καφέ, χαλαρά για ποτό και για φαγητό, φτάνει να το συνδυάσεις σωστά αναλόγως της περίπτωσης.

Φορώντας ζιβάγκο μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά looks: street style, κλασικό, μοντέρνο, smart.

Δες τα δικά μας διαφορετικά looks με ζιβάγκο για να εμπνευστείς: 

1
Chrisis

Συνδύασα το μαύρο ζιβάγκο μου -κλασικό και διαχρονικό χρώμα- με ripped jeans, τα οποία τύλιξα από κάτω και τα έκανα να φαίνονται πιο cropped. Για παπούτσια επέλεξα μαύρα brogues και για σακάκι το χακί bomber jacket μου για να κάνει πιο νεανικό το όλο look!

 Get the look:

Ζιβάγκο

Παντελόνι

Bomber Jacket

Παπούτσια

2
Costas

Εγώ επέλεξα ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα στο ζιβάγκο μου. Το μπλε να ξέρεις είναι γενικά ένα δύσκολο χρώμα (σε top) για να το συνδυάσεις γι’ αυτό πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Εγώ επέλεξα ένα πιο safe τρόπο για να το συνδυάσω: με το μαύρο ripped παντελόνι και τα superstars μου. Δημιούργησα ένα πιο casual street style look το οποίο ολοκλήρωσα με το denim σακάκι μου.

Get the look:

Ζιβάγκο

Παντελόνι

Denim Jacket

Παπούτσια

3
Constantinos

Εγώ προτίμησα να συνδυάσω το καφέ turtleneck μου με ένα ανοικτόχρωμο τζιν παντελόνι και τα μποτάκια μου που είναι σε απόχρωση του καφέ.

Get the look:

Ζιβάγκο

Τζιν Παντελόνι

Μποτάκι(παρόμοιο)

 

Εσύ με ποιο τρόπο θα το φορούσες;

 


Διάβασε επίσης: Εντυπωσίασε την με το outfit σου την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending