fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα επέλεξα 3 άτομα τα οποία φαίνεται ότι αγαπούν πολύ τη μόδα. Αυτό που κατάλαβα εγώ πάντως είναι ότι ξέρουν πολύ καλά να εντυπωσιάζουν με το στυλ τους, και δεν μένουν απαρατήρητοι σε κάθε τους εμφάνιση!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! Οι φωτογραφίες σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Η Άντρεα δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί ένα τόσο chic outfit! Φόρεσε τα μαύρα pointed παπούτσια της που θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trends τώρα την άνοιξη. To μαύρο cropped sweatshirt της σε συνδυασμό με το ψηλόμεσο τζιν της και το oversized κασκόλ της δημιούργησαν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα! Τα χρυσά γυαλιά μυωπίας της είναι η τελευταία λέξη της μόδας και της πάνε πολύ! Ακολουθήστε την στο δικό της blog!

Ο Χρίστος επέλεξε ένα πολύ ωραίο κλασικό beige παλτό και το συνδύάσε με το σκούρο τζιν του και το γκρίζο κασκόλ του. Δημιούργησε ένα πολύ ωραίο outfit, ιδανικό για να βγει για ένα ποτό το βράδι. Τα γυαλιά μυωπίας του και το ρολόι του ήταν οι λεπτομέρειες στο outfit του, που το έκαναν και διαφέρει. Lovely outfit Χρίστο μου! ????

H Ραφαέλα δημιούργησε ένα outfit που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Το camel παλτό της που δένει στη μέση, σε συνδυασμό με το τζιν της και τα ankle boots της έκαναν τον απόλυτο συνδυασμό για την πρωινή, αλλά και βραδινή της βόλτα! Το natural μακιγιάζ της και τα στρογγυλά γυαλιά της ήταν αυτά που ανέδειξαν περισσότερο το look της! Ακολουθήστε την στο δικό της blog! ????

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending