5 ιδέες για το πού και πώς να περάσεις την Τσικνοπέμπτη φέτος!

Φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων - Μάρκετινγκ Πανεπιστήμιο Κύπρου
biftekakiasouvlakia.gr

Φεβρουάριος και επιτέλους φτάνει η μέρα που όλοι περιμένουμε (όχι δεν περιμέναμε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στην Κύπρο είμαστε).

Η μέρα αυτή λοιπόν είναι η Τσικνοπέμπτη που περιμένουμε όλοι να ανάψουμε τις φουκούδες (σαν να τζιαι εν τις ανάφκουμεν τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου).

Σκέφτεσαι όπως κάθε χρόνο τι να κάμεις τζιαι φέτος. Κάτι σκέφτηκα για εσένα!

Δες τις πιο κάτω προτάσεις:

1Πήγαινε κάπου έξω για εκδρομή

seriouseats.com

Καλή ευκαιρία, αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, να πιάσεις τους φίλους σου και να κάνετε μια εξόρμηση στη φύση.

Εκδρομικοί χώροι πολλοί, να πάρετε και τζιαι την φουκού να τσικνώσετε ρε παιδί μου. Αλλά, προσοχή με τη φωτιά και δεν αφήνουμε τίποτα πεταμένο στη φύση.

2Τσικνοπέμπτη στο μπαλκόνι

users.otenet.gr

Ξέρω το, Τσικνοπέμπτη μέσ’ στο φοιτητικό διαμέρισμα δεν είναι τζιαι πολλά βολικό, όμως έσσιει τζιαι τούτο τη χάρη του.

Αν το διαμέρισμά σου εν στον τελευταίο όροφογια να σε καλύφκει τζιαι ο νόμος– κάλεσε τους φίλους σου, άψετε τες φουκούδες τζιαι have fun!

3Ταβέρνα με μουσική

mezedopolio.gr

Πέμπτη νύχτα, φοιτητής να μείνει σπίτι, λίον δύσκολο. Όμως εν Τσικνοπέμπτη!!

Μην μου αγχώνεσαι, η Κύπρος είναι γεμάτη με ταβέρνες με καλό φαγητό τζιαι μουσική. Ότι πρέπει για Τσικνοπέμπτη γιατί η διασκέδαση είναι must!

4Σουβλάκι – Delivery

kreata.eu

Πολλά λογική επιλογή. Είσαι τζιαι εσύ που δεν έσσιεις χρόνο ή δεν έσσιεις κάποιο να ανάψει τα κάρβουνα. Γι’ αυτό έχουμε τζιαι για εσένα λύση!

Θα μαζευτείτε σε ένα σπίτι ούλλη η παρέα τζιαι θα παραγγείλετε που ένα σουβλιτζίτικο τα σουβλάκια σας. Θα φάτε, θα τσικνώσετε χωρίς να κάμετε γεριμίες – όμορφα τζιαι ωραία!

5Πανεπιστήμιο

1dimrizas.blogspot.com.cy

Όι προς Θεού δεν εννοώ να την φκάλεις Τσικνοπέμπτη ημέρα μέσα στο πανεπιστήμιο. Όμως αφού θα πάεις που θα πάεις μάθημα, καλό είναι να το εκμεταλλευτείς.

Ούλλο τζιαι κάποια παράταξη ή κάποιος κλάδος θα στήσει τες φουκούες τζιαι θα τζερνά σουβλάκια. Κόντεψε τους τζιαι μεν φοάσαι (θα την φκάλεις φτηνά φέτος)! 😉

Επεινάσαμε α… Καλή μας Τσικνοπέμπτη!