fbpx

Ονειρική αρχή για το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Καλύτερη αρχή δεν μπορούσε να ονειρευτεί το Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού επικράτησε χτες του Πανεπιστημίου Frederick (63-36) στην πρώτη αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών.

Με το ξεκίνημα του αγώνα, οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους μπαίνοντας μπροστά στο σκορ με τους φιλοξενούμενους του Frederick να αντιστέκονται, ωστόσο, με το πρώτο δεκάλεπτο να βρίσκει τις 2 ομάδες στο 12-8.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ψαλίδα άνοιξε, με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 16 πόντους (27-11) θέτοντας ισχυρές βάσεις για την επικράτηση του.

Στην επανάληψη και το τρίτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν αισθητά προσπαθώντας να ξαναμπούν στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους όμως να διατηρούν σχετική απόσταση ασφαλείας. Έτσι, με την κόρνα του 3ου δεκαλέπτου, η φωτεινή πινακίδα έγραφε 48-28.

Με τον νικητή να έχει, εν πολλοίς, κριθεί, οι 2 ομάδες συνέχισαν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκέ με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να κερδίζει τους πρώτους του 2 βαθμούς επικρατώντας με 63-36 και να παίρνει κεφάλι στη βαθμολογία.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending