Πάνος Ζαμπακίδης: Όσα μας είπε για τη δουλειά του ο νεαρός ταλαντούχος ηθοποιός!

Blogger, almost student

Πρόσωπο φρέσκο και ταλαντούχο, που κυνηγάει τη δουλειά του με κάθε τρόπο και δείχνει ότι την αγαπάει σε κάθε ευκαιρία.

Σε ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά του γυρίσματα και τις θεατρικές του πρόβες, τον συναντήσαμε και μας μίλησε για το παρελθόν του, το παρόν, αλλά και το μέλλον του. Ο Πάνος Ζαμπακίδης μας απάντησε σε όλα!

Δες τη συνέντευξη και όσα μας είπε πιο κάτω:

 

Αγαπητέ Πάνο, χαίρεται. Καταρχάς, από πού κατάγεσαι;

Χαίρεται! Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λευκωσία, στο Καϊμακλί, ενώ η καταγωγή μου ανάγεται στην κατεχόμενη Κυθρέα.

Τι έχεις να θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια;

Αγαπημένη μου ανάμνηση από τα παιδικά μου χρόνια είναι όταν μαζευόταν η οικογένεια κάθε Σαββατοκύριακο τα μεσημέρια για φαγητό. Τι μου θυμίσατε τώρα… Συγκινήθηκα!

Τι πιστεύεις ότι σε ώθησε να ασχοληθείς επαγγελματικά με την υποκριτική;

Ήταν κάτι που με ερέθιζε πνευματικά, που με «βασάνιζε» αν θέλεις, από παιδί.

Από το προσωπικό αρχείο του ηθοποιού
Ποια η πορεία σου μέχρι σήμερα στο χώρο της υποκριτικής;

Μικρά βήματα αλλά σταθερά και ανοδικά μπορώ να πω. Όλα ξεκίνησαν με τα μαθήματα θεάτρου που έκανα στο Λύκειο, συνέχισαν με την εθελοντική μου συμμετοχή για 4 σεζόν στο Λαϊκό Θέατρο Αγλαντζιάς, μέχρι που φοίτησα στη Δραματική Σχολή Βλαδίμηρος Καυκαρίδης, στην Αγλαντζιά, από το 2012 μέχρι και το 2015.

Από τότε μέχρι και σήμερα μπορώ να πω ότι φάνηκα πολύ τυχερός, και συμμετείχα σε αρκετές τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές, μεταξύ των οποίων «Οι ηλίθιοι του Νηλ Σάιμον», σε σκηνοθεσία Νίκου Μυλωνά και τα μονόπρακτα «Ο Άνεργος» και «Η Υποταγή» του Γιώργου Σκούρτη, σε σκηνοθεσία Τάκη Χριστοφάκη.

Τι είδους ανταπόκριση παίρνεις σήμερα από τον κόσμο; Θετική ή αρνητική; Και πώς νιώθεις γι’ αυτό; Σου αρέσει ή σε κάνει να νιώθεις άβολα;

Σίγουρα νιώθεις άβολα να παίρνεις σχόλια από άτομα που δεν τα ξέρεις είτε αυτά είναι θετικά είτε είναι αρνητικά. Εννοείται, όμως, πως όταν παίρνεις θετικά σχόλια νιώθεις δικαιωμένος για τους κόπους σου. Και όλο αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο, με τα τόσα θετικά σχόλια που έχω λάβει μέχρι στιγμής!

Ποια τα μελλοντικά σου σχέδια;

Θέατρο! Πάρα πολύ θέατρο!

Τι θα ήθελες να πεις στους αναγνώστες μας;

Να στοχεύουν στην αλλαγή της κοινωνίας μας, προς το καλύτερο φυσικά, ο καθένας από τον δικό του τομέα και δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό.

Από το προσωπικό αρχείο του ηθοποιού

Ευχαριστούμε τον Πάνο για όσα μας είπε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει στο μέλλον! 🙂