fbpx

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ που γίνονται σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Είμαστε προς το τέλος της χειμερινής σεζόν, και… «θα ‘ναι σα να μπαίνει η άνοιξη..» ????

Οφείλω να ομολογήσω ότι οι νέες τάσεις ομορφιάς είναι από τις αγαπημένες μου! Γενικά είμαι τύπος του τελευταίου λεπτού γι’ αυτό και η ετοιμασία μου για έξοδο διαρκεί γύρω στα 7-8 λεπτά συνολικά. Τα νέα beauty trends δε θέλουν χρόνο, θέλουν τρόπο και είμαι πολύ-πολύ χαρούμενη γι’ αυτά που θα σου δείξω!

Δες τα εδώ:

1
Mάτια χωρίς μασκάρα

Ναι πολύ καλά διάβασες! Τέλος στην αγχωτική διαδικασία εφαρμογής της μασκάρας. Άφησε φυσικές τις βλεφαρίδες σου ολοφύσικες και τόνισε μόνο τα χείλη σου. Σε λιγότερο από 2 λεπτά θα είσαι πανέτοιμη!

2
#iwokeuplikethis

Το δοκίμασα την προηγούμενη εβδομάδα και το αίσθημα ότι το πρόσωπό μου ήταν πεντακάθαρο ήταν υπέροχο! Εφάρμοσέ το τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, βάλε μόνο ενυδατική και lip balm. Θα με θυμηθείς το βράδυ όταν επιστρέψεις από τη δουλειά!

3
Χρώμα στα μάτια

Κόκκινες, μπλε, κίτρινες και ροζ σκιές δίνουν χρώμα στα μάτια μας και κάνουν το βλέμμα μας πιο εντυπωσιακό! Απλώς πρόσεξε όταν θα τις εφαρμόζεις!

4
Φωτεινά Χείλη

Όσο πιο φωτεινό τόσο το καλύτερο! Το κόκκινο, αλλά και χρώματα όπως το ροζ και το πορτοκαλί φωτίζουν το πρόσωπό σου. Βάλε foundation και κραγιόν ΜΟΝΟ και έφυγες.

Έσυ ποια τάση σκέφτεσαι να εφαρμόσεις εντός των ημερών;

 


Διάβασε επίσης: Beauty Trends – Καφέ σκούρα χείλη και έντονες πυκνές βλεφαρίδες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending