fbpx

Πες μου τι στυλ έχεις να σου πω ποια backpack σου ταιριάζει!

Η τσάντα αποτελεί και για εσένα ένα απαραίτητο αξεσουάρ που σίγουρα δεν μπορείς να αποχωριστείς. Κάποιες φορές επιλέγεις μικρές που χωράνε τα απολύτως απαραίτητα και άλλες φορές πιο μεγάλες που χωράνε… όλο το σπίτι σου.

Ξέρω όμως ότι δυσκολεύεσαι να διαλέξεις ανάμεσα στην ρομαντική floral, τη δερμάτινη rock ή εκείνη με τη nude απόχρωση. Να είσαι σίγουρη πάντως ότι, όποια backpack και να διαλέξεις, θα κάνει το look σου άνετο και στυλάτο!

Διάλεξε λοιπόν την backpack σου ανάλογα με το στυλ που σου ταιριάζει και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις!

Δες εδώ 5 στυλ backpacks: 

1
Αθλητική

Εάν είσαι αθλητικός τύπος και θες μια τσάντα που να μπορείς να την συνδυάζεις με το αθλητικό σου look, τότε οι πιο πάνω τσάντες σου ταιριάζουν απίστευτα.

Είναι εύχρηστες και πρακτικές και μπορείς να τις παίρνεις μαζί σου στο γυμναστήριο μέχρι και στο απογευματινό σου καφεδάκι. Επέλεξε μια κλασσική ουδέτερη μαύρη ή αν πάλι θες κάτι πιο παιχνιδιάρικο επέλεξε την τάση που έγινε trend, την floral. 

Get them:

Sporty Backpacks 

2
Rock 

Έχεις μια πιο rock διάθεση, αλλά οι κλασσικές τσάντες που έχεις δεν ταιριάζουν με το mood σου; Αυτό το είδος τσάντας τότε είναι ό,τι πρέπει για τις απογευματινές και τις βραδινές σου βόλτες!

Get it: 

Rock backpack

3
Bohemian

Όσο πλησιάζει η άνοιξη και συνεπώς και το καλοκαίρι, τόσο πιο πολύ μου έρχεται στο μυαλό αυτός ο τύπος τσάντας! Είναι τόσο ξεχωριστή και αμέσως προσδίδει στο στυλ σου μια ξεγνοιασιά και μια χαρούμενη νότα! Έτσι για να ξεφεύγεις και λίγο από την μαύρη μονοτονία!

Get it:

Μαύρη boho backpack

 

4
Elegant


Εάν καμιά από τις πιο πάνω backpacks δεν σου έκανε κλικ, τι θα έλεγες για μια πιο ρομαντική- κλασική επιλογή; Εάν θες μια backpack, που να μην την αποχωριστείς ούτε λεπτό και να την παίρνεις ακόμα και στη δουλειά σου, επέλεξε μια leather backpack σε πιο κλασικούς χρωματισμούς και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα το μετανιώσεις!

Get it:

Elegant- leather backpack 

5
Black / Nude 

Ξέρω τι σκέφτεσαι! Ότι η πιο safe επιλογή είναι μια casual μαύρη backpack και τελείωσε το θέμα! Δεν αντιλέγω, κλασσικά το μαύρο αποτελούσε την πιο ασφαλή επιλογή μιας και ταιριάζει σχεδόν με όλους τους συνδυασμούς και με όλες τις ώρες. Εάν όμως η γκαρνταρόμπα σου περιλαμβάνει περισσότερα ρούχα σε καφέ αποχρώσεις εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις τη διαφορά και να επιλέξεις backpack σε nude απόχρωση!

Get them:

nude backpack 

μαύρη backpack

Εσένα ποιο στυλ σου ταιριάζει;

 


Διάβασε επίσης: D.I.Y – Μεταμόρφωσε τη μαύρη τσάντα σου
εύκολα και απλά!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending