fbpx

5 καταπληκτικές ιδέες για το πώς να ντυθείς στη δουλειά! (Part 1)

Ξέρω ξέρω… Κάθε πρωί έχεις τα ίδια θέματα με το τι θα φορέσεις στο γραφείο (και γενικά στη δουλειά σου). Θέλεις να νιώθεις άνετα και ταυτόχρονα να είσαι στυλάτη!

Κι όλο δε βρίσκεις τίποτα στην ντουλάπα σου ή νιώθεις ότι τα φόρεσες όλα πολλές φορές και τα βαρέθηκες! Να θυμάσαι όμως μπορείς με το ίδιο ρούχο να δημιουργήσεις πολλούς συνδυασμούς!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάποια πιο κλασικά κομμάτια στην ντουλάπα σου και τα υπόλοιπα μπορείς να τα δημιουργήσεις!

Πάμε να δούμε: 

1
Παντελόνι σε στενή γραμμη

Εάν η φύση της δουλειάς σου είναι γραφειακή, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό παντελόνι σε στενή γραμμή, μέχρι τον αστράγαλο και όχι κατ’ ανάγκην μαύρο! Συνδύασε το με ένα απλό top ή ακόμα και με ένα απλό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι χαμηλά παπούτσια και μια τσάντα σε κόκκινο χρώμα για να σπάσει η μονοτονία!

Get the look:

Παντελόνι 

Παπούτσια 

Sweater 

2
Pencil Skirt 

Αυτή η φούστα μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνει η αγαπημένη σου! Και ξέρεις γιατί; Επειδή μπορείς να τη βάλεις είτε με ankle boots, high heels, είτε με sneakers (ναι, καλά διαβάσες). Μπορείς να τη συνδυάσεις με πουκάμισο, με ένα top και το αγαπημένο σου denim jacket ή ένα ωραίο και ζεστό πουλόβερ (ανάλογα με το ύφος της δουλειάς σου).

Get the look:

Skirt

Μπλούζα

Πουλόβερ 

3
Pinafore Dress 

Αν είσαι κι εσύ πιο πολύ του vintage τότε αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα για εσένα! Τόσο όμορφο και απλό χωρίς καμία υπερβολή, ταιριάζει με όλες τις περιστάσεις, καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με ένα άσπρο πουκάμισο και τα χαμηλά σου παπούτσια αλλά και με τα ankle boots σου αν μετά από τη δουλειά σου έχεις όρεξη για ποτάκι!

Get the look:

dress  

παπούτσια 

4
Flare Jeans

Εάν πάλι, η δουλειά σου δεν είναι γραφειακής φύσης (δηλαδή δεν πρέπει να φοράς κάτι επίσημο), τότε βάλε τα flare jeans σου που τα έχεις ξεχασμένο στη ντουλάπα σου, βάλε από πάνω ένα άσπρο top , φόρεσε τα αθλητικά σου (που τόσο αγαπάς) και είσαι έτοιμη!

Get the look:

Παντελόνι  

5
Culottes

Φόρεσε culottes με sneakers ή high heels και θα δημιουργήσεις ένα πολύ ωραίο και άνετο outfit για τη δουλειά σου. Ειδικά τώρα που έφυγε και ο χειμώνας, μπορείς σιγά-σιγά να επιστρέψεις πίσω στις αγαπημένες σου culottes.

Get the look:

Culotte 

Sweater 

Top 

Sneakers 

High heels 

Εσύ ποιο στυλ θα επέλεγες να φορέσεις στη δουλειά σου; 

 


Διάβασε επίσης: Outfit της εβδομάδας – Πώς να φορέσεις jeans στη δουλειά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending