fbpx

Επέλεξε μεταλλικά αξεσουάρ στα μαλλιά αυτή την άνοιξη!

Έφυγε το χειμωνιάτικο σκηνικό, ήρθε το ανοιξιάτικο σκηνικό και μαζί με αυτό η αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σου.

Μπορεί ήδη να έχεις τα πιο in ανοιξιάτικα ρούχα και παπούτσια, αλλά για ένα ολοκληρωμένο σύνολο χρειάζεσαι οπωσδήποτε τα αξεσουάρ που θα σου δώσουν αυτή την έξτρα πινελιά.

Φέτος τα μεταλλικά αξεσουάρ στα μαλλιά σου, θα αναβαθμίσουν το στυλ σου, θα το κάνουν πιο chic και κομψό!

Δες τα πιο κάτω:

1
Τιάρα/ Heapiece

Διαχρονική όσο κανένα άλλο αξεσουάρ, η τιάρα είναι πάντα στις πρώτες σου επιλογές, αλλά αυτή τη φορά σε μεταλλικές αποχρώσεις. Κάνε τη διαφορά επιλεγοντάς την για τις καθημερινές σου εξόδους, στις βραδινές σου εξόδους ή ακόμα και σε πιο επίσημα events.

2
Μπαρέτες

Μια απο τις επιλογές που έχεις είναι οι μπαρέτες, οι οποίες σου δίνουν ενα πιο chic look στην όλη σου εμφάνιση! Φέτος θεωρείται σαν το ΙΤ αξεσουάρ για τα μαλλιά!

3
Clips

Δε χρειάζονται υπερβολές στα αξεσουάρ για να δώσεις αυτή την ξεχωριστή πινελιά στην όλη σου εμφάνιση. Δοκίμασε να βάλεις ένα απλό χρυσό κλιπ στα μαλλιά σου δίνοντας ενα πιο νεανικό look στην εμφανισή σου.

4
Τσιμπιδάκια/ Φουρκέτες

Αν θες να παίξεις ακόμα περισσότερο με τα μαλλιά σου και να δώσεις ενα πιο νεανικό και καθημερινό look στην εμφανισή σου, τότε μην βάλεις απλά τσιμπιδάκια στα μαλλιά, βάλε σε μεταλλικό χρώμα.

5
Κοκαλάκια

Τρέχεις, δεν σου μένει χρόνος και χρειάζεσαι ένα ευκόλο styling για τα μαλλιά σου; Ολοκληρωσέ το με μεταλλικό κοκαλάκι στην αλογοουρά σου. Ταιριάζει απόλυτα με την κάθε σου έξοδο!

Καλωσόρισε την άνοιξη
επιλέγοντας τα σωστά αξεσουάρ για τα μαλλιά σου! 

 


Διάβασε επίσης: Tiger eye – Η νέα τάση στα μαλλιά που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending