fbpx

Διάλεξε τα σωστά γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου!

Tα γυαλιά ηλίου είναι αδιαμφισβήτητα ένα αξεσουάρ το οποίο μπορεί να απογειώσει το look σου και να δώσει στυλ στην εμφάνισή σου!

Έλα όμως, που η αγορά των κατάλληλων γυαλιών ηλίου δεν είναι η ευκολότερη μιας και η αγορά έχει τεράστια γκάμα. Σίγουρα δεν ταιριάζουν στο κάθε πρόσωπο όλα τα στυλ γυαλιών.

Γι’ αυτό κι εγώ ετοίμασα ένα guide που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν περισσότερο ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

Δες πιο κάτω:

1
Οβάλ πρόσωπο

Αν διαθέτεις οβάλ πρόσωπο τότε είσαι από τους τυχερούς μιας και μπορείς να επενδύσεις σε όλα τα στυλ γυαλιών ηλίου αφού ταιριάζουν τα πάντα στο πρόσωπό σου!

Είτε επιλέξεις round γυαλιά είτε cat-eye, είτε τετράγωνα, να ξέρεις ότι όλα σου πάνε! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το πλάτος τους να μην ξεπερνά το πλάτος του προσώπου σου και να συμβαδίζει με αυτό.

2
Στρογγυλό πρόσωπο

Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε γυαλιά γεωμετρικά και επιβλητικά με έντονα κοψίματα και γωνίες. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις την αίσθηση ότι έχεις μακρύτερο πρόσωπο με ζυγωματικά κι έτσι θα εξισορροπηθεί το στρογγυλό σχήμα του προσώπου σου.

3
Τετράγωνο πρόσωπο

Αν ανήκεις σε αυτούς με τετράγωνο σχήμα προσώπου τότε πρέπει να ποντάρεις σε γυαλιά ηλίου με στρογγυλό ή οβάλ φακό και να αποφύγεις τους λεπτούς, μακρόστενους και τετραγωνισμένους σκελετούς με έντονες γωνίες αφού δεν κολακεύουν καθόλου το πρόσωπο σου και τονίζουν ακόμα περισσότερο το τετράγωνο πρόσωπό σου.

4
Μακρόστενο πρόσωπο

Αν έχει μακρόστενο πρόσωπο, τότε η ιδανική επιλογή είναι τα στρογγυλά ή οβάλ γυαλιά ηλίου με μεγάλο βάθος και πλάτος. Τα συγκεκριμένα γυαλιά δίνουν extra πλάτος στο πρόσωπό σου και έτσι ισορροπούνται τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Τέλος, πόνταρε σε γυαλιά ηλίου με λεπτή γέφυρα για να μην υπερτονίζουν την μύτη σου.

5
Τριγωνικό πρόσωπο

Αν έχεις τριγωνικό πρόσωπο, δηλαδή πλατύ μέτωπο και πιο στενό το κάτω μέρος του προσώπου σου, τότε να επενδύσεις σε γυαλιά ηλίου που θα δώσουν πλάτος στα μάτια σου που είναι το μέσο του προσώπου, για να υπάρξει μια ισορροπία ανάμεσα στα δύο άκρα. Προτίμησε γυαλιά με τετράγωνο σκελετό αφού προσθέτουν συμμετρία στο πρόσωπο σου.

Εσένα τι σχήμα έχει το πρόσωπό σου;

 


Διάβασε επίσης: Θα τολμούσες να φορέσεις τα γυαλιά ηλίου
που σχεδίασε η Rihanna;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending