fbpx

5 trends στα παπούτσια για την άνοιξη/καλοκαίρι 2017!

Παπούτσια: Μια από τις μεγαλύτερες αγάπες κάθε γυναίκας, μην σας πω και ο μοιραίος έρωτάς της. Η πρόκληση να επιλέξεις ανάλογα με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου το κατάλληλο παπούτσι είναι μεγάλη καθώς αποτελεί κύριο σημείο αναφοράς σε ένα outfit.

Φέτος οι πιο hot τάσεις της σεζόν παρουσιάζουν περίεργα prints, χρώματα και σχέδια και μας προκαλούν ακόμη περισσότερο στο να δημιουργήσουμε και να πειραματιστούμε με το στυλ μας.

Δείτε ποια είναι τα trends στα παπούτσια:

1
Mυτερά παπούτσια (pointed heels)

Κάνουν ένα δυναμικό comeback! Και δεν εννοούμε μόνο αυτά με τακούνι, αλλά και flat. Τόλμησε τα είναι must have girl!

2
Mules

Επιστροφή στην δεκαετία του ’90 λοιπόν. Διάλεξε mules είτε με ψηλό είτε χαμηλό τακούνι και πρόσθεσέ τα στο καθημερινό σου στυλ. Θα τα αγαπήσεις!

3
Με τετράγωνο τακούνι 

Aυτή τη σεζόν έχουν την τιμητική τους κι έτσι θα τα βρεις σε πολλά διαφορετικά σχέδια και γραμμές στα καταστήματα. Προτίμησε τα να είναι σε στυλ πέδιλων ή αυτών που έχουν κορδόνια.

4
Flatforms 

Το πιο άνετο trend της σεζόν. Δίνουν μια πιο σοφιστικέ πινελιά στις εμφανίσεις σου και σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή παρ’ όλο που είναι flat. Πόσο πιο τέλεια!

5
Sneakers

Ταιριάζουν με όλα και παντού. Πλέον είναι ό,τι καλύτερο και τολμηρό μπορεί να κάνει μια γυναίκα μιας και πλέον μπορείς να τα συνδυάσεις άφοβα και με πιο formal φορέματα και κοστούμια. Τι περιμένεις λοιπόν;

 

Εσύ με ποιο παπούτσι θα υποδεχτείς την Άνοιξη;

 


Διάβασε επίσης: 5+1 ισχυρές τάσεις στα γυναικεία jeans για το 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending