fbpx

Cailyn Cosmetics: Το ιδανικότερο χρώμα lipstick για την άνοιξη!

Μπήκε δυναμικά η άνοιξη, ανέβηκε απότομα η θερμοκρασία (και ας ελπίσω ότι θα παραμείνει έτσι)! Κάποιες προλάβαμε και κάναμε λίγο τα ψώνια μας, ανανεώσαμε λίγο τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας, αλλά και καλλυντικά μας!

Εγώ προσωπικά άλλαξα μετά από αρκετά χρόνια, το foundation που χρησιμοποιώ. Δοκίμασα ένα Αμερικάνικο brand καλλυντικών, το οποίο ήρθε στην Κύπρο πριν περίπου 1 χρόνο και ονομάζεται Cailyn cosmetics. Σίγουρα ξανάκουσες γι’ αυτό το brand αφού φημίζεται ιδιαίτερα για τα matte lipstics του!

Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα με το συγκεκριμένο brand!

Δες το μακιγιάζ μου με τα προϊόντα τους:

1
Foundation

Καταπληκτική συσκευασία foundation!

Λάτρεψα το foundation τους! Είναι καλυπτικό, απλώνεται εύκολα και το σημαντικότερο είναι ότι κάνει για επιδερμίδες σαν τη δική μου που είναι υπερβολικά λιπαρές, αφού όλα τους τα προϊόντα είναι oil-free! Επίσης διαρκεί πάρα πολλές ώρες, για όσες ώρες λείπω από  το σπίτι καθημερινά (συνήθως γύρω στις 12 ώρες).

2
O! Wow Brush!

Για πρώτη φορά δοκίμασα να εφαρμόσω το foundation μου με oval πινέλο (και συγκεκριμένα με το o! wow brush) και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πάρα πολύ. Σε αντίθεση με τα beauty blenders (τα γνωστά σφουγγαράκια), αυτό απλώνει πάρα πολύ καλά και δεν απορροφά το προϊόν, άρα όσο βάζεις μένει πάνω σου και όχι πάνω στο σφουγγαράκι ????!

Το άπλωσα με κυκλικές κινήσεις και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!

3
Κόκκινο matte lipstick

Από τα πιο τέλεια matte lipsticks που δοκίμασα ever! Μπορεί να είναι σε υγρή μορφή, αλλά από την ώρα που το βάζεις καταλάβεις ότι θα γίνει matte! Έχει τέλεια βελούδινη υφή και παραμένει στα χείλη για όλη μέρα και όλη νύχτα! Όσες φορές το έβαλα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο σταθερό! Τώρα κατάλαβα γιατί τα Cailyn cosmetics ότι είναι τόσο γνωστά για τα lipsticks της!

Τα συγκεκριμένα προϊόντα αξίζει ειλικρινά να τα δοκιμάσεις! Μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και χώρους! Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 97649757! 


Διάβασε επίσης: 3 συμβουλές και tips για να πετύχετε
το τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending