fbpx

Το πιο κάλπικο πέναλτι δόθηκε στην Κροατία!

Φαίνεται τα τραγικά ”λάθη” στο ποδόσφαιρο δεν είναι προτέρημα μόνο των δικών μας διαιτητών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κύριος με την σφυρίχτρα, έδωσε παράβαση στην μικρή περιοχή αφού… το φαντασματάκι Κάσπερ έκανε τάκλιν στον επιτιθέμενο.

Το περιστατικό έγινε στην Κροατία την περασμένη αγωνιστική όταν η Dynamo Zagreb, η ομάδα που τα τελευταία χρόνια παίρνει συνεχώς τους τίτλους στην χώρα αλλά φέτος είναι στο -6 από την κορυφή, αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Cipilia, μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στο 89′ του παιχνιδιού, εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε στην ισοπαλία και η Dynamo θα έχανε κι άλλο έδαφος απο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ο διαιτητής “ανακάλυψε” πέναλτι απο το πουθενά. Πέναλτι που τελικά μετουσιώθηκε σε τέρμα.

Ο λόγος που σφυρίχτηκε αυτό το πέναλτι, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας αλλά και γενικής παραδοχής, είναι επειδή η Dynamo τα τελευταία χρόνια ελέγχει όλο το παρασκήνιο με τον πρόεδρο του σωματείου να αμαυρώνει το όνομα του ιστορικού  συλλόγου.

Αξιοσημείωτη είναι η ενέργεια των οπαδών της Dynamo, που την ακολούθησαν σε αυτό το παιχνίδι. Όταν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας τους πήγαν μπροστά στην κερκίδα για να πανηγυρίσουν αυτή την αγχωτική νίκη και να τους ευχαριστήσουν για το ταξίδι που έκαναν τους έριξαν τις φανέλες. Οι οπαδοί της Dynamo τις έριξαν πίσω και τους γιουχάισαν!

Για του λόγου το αληθές δες το βίντεο που ακολουθεί!

https://youtu.be/ZOiC7j-oIF8

Δες επίσης: Θα μείνει στην ιστορία: 3,30 λεπτά και έξι εκτελέσεις για ένα πέναλτι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending