fbpx

Οι top ατάκες που δεν θα ξεχάσουμε από τη σειρά “Στο Πάρα Πέντε”!

Είναι μερικές σειρές, ανεξαρτήτου χώρας, που περνούν απαρατήρητες ακόμα κι από τις ίδιες τις ομάδες παραγωγής τους, που λέει ο λόγος. Είναι και μερικές άλλες, όπως το Μπρούσκο, που κάνουν διεθνή καριέρα.

Η σειρά με την οποία θα καταπιαστούμε σήμερα, “Στο Παρά Πέντε” έρχεται από την Ελλάδα, έχει τον ίδιο τίτλο με μια παλιά κυπριακή, παράχθηκε και προβλήθηκε πριν 12 χρόνια, παρόλ’ αυτά όμως, ακόμα και σήμερα συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε πολλές από τις ατάκες της!

Έκανε καριέρα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ σήμερα κάνει μια αξιοπρεπέστατη διεθνή καριέρα στο YouTube και από στόμα σε στόμα

Δες πιο κάτω στις επικρατέστερες και αγαπημένες μας ατάκες από τη σειρά:

1
“Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!”

YouTube.com

Η έκφραση που χρησιμοποιείται ίσως περισσότερο από όλες, χρησιμοποιήθηκε από τη Ζουμπουλία Αμπατζίδου, κατά κόσμον Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, κάθε φορά που την έπιανε εκνευρισμός ή οργή. Το θυμάσαι κι εσύ έτσι;

2
“Καθόμαστε κάτω από μια κόκκινη ομπρέλα που γράφει ΒΕΑΚΗ”

Αναρωτιέσαι τι εννοούσε η Ζουμπουλία με αυτή τη λέξη; Εσύ πως θα διάβαζες το “BEACH” που έγραφε η ομπρέλα; Ακριβώς! Μια χαρά το είπε 😀

3
“Λίγα μπλε, λίγα πράσινα και πολλά πολλά μωβ!”

YouTube.com

Η σχέση της βαθύπλουτης κληρονόμου Ντάλιας Χατζηαλεξάντρου, κατά κόσμον Σμαράγδας Καρύδη, με τα χρήματα ήταν τυπική.

Ποτέ δεν τα θέλησε, ποτέ δεν τα συμπάθησε. Στα τέλη της σειράς, αποδείχθηκε πως είχε δίκιο: έχουν την αξία και τη δύναμη που τους δίνει ο καθένας.

4
“Μάρθα! Ρίτσα!”

YouTube.com

Η σχέση της Ντάλιας με τις δύο μαγείρισσες της ήταν ιδιόρρυθμη: για αρκετό καιρό, αγνοώντας ότι πρόκειται περί δύο ξεχωριστών ατόμων, τις οποίες εννοείται πως υποδυόταν η ίδια ηθοποιός, Πόπη Χριστοδούλου, ακόμα και μετά την ανακάλυψη της ότι είναι δύο, νόμιζε πως απλά μπέρδευε το όνομα. Όταν το έμαθε όμως, το σοκ ήταν μεγάλο!

5
“Η νύφη μου θέλει να με δηλητηριάσει!”

YouTube.com

Η ατάκα που μας σύστησε τη Θεοπούλα, κατά κόσμο Έφη Παπαθεοδώρου, πριν μάθουμε καν το όνομα της!

Τέτοια εμμονή είχε με το θέμα, που όταν με τη φίλη της και γιαγιά του Σπύρου Σοφία, μάθαιναν γαλλικά, έκανε επιπλέον έρευνα, ειδικά γι’ αυτή τη φράση: “Ma fille veut empoisonner“!!!

6
“Φαγκρί… Βγαίνει και σε άλλα χρώματα;”

ladylike.gr

Η αντίδραση της Ντάλιας στο όνομα αυτού του ψαριού ήταν όλα τα λεφτά. Έξυπνη απορία όμως! Και για να σου λύσουμε την απορία, το χρώμα αυτού του ψαριού είναι… ΡΟΖ (με λίγο γκρίζο) 🙂

7
“Μας κόβουν τη σύνταξη, μας κόβουν τα φάρμακα…”

Youtube.com

Η συγκεκριμένη ατάκα της Θεοπούλας την είχε φέρει σε μεγάλους μπελάδες. Σε κάθε αναφώνηση της φράσης, όλοι νόμιζαν όλοι ότι το επόμενο που θα έλεγε ήταν… η ερωτική πράξη! Ενώ η ίδια εννοούσε απλά το εφάπαξ… Ουπς!

8
ΚΑΙ BONUS:

Εσύ ποια ατάκα χρησιμοποιείς ακόμα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending