fbpx

Το “Life Changing Ideas” φιλοξενεί τη Tamara Erickson: «Διαχείριση Ταλέντων στο Μοντέρνο Εργασιακό Περιβάλλον»

Η ομιλήτρια είναι στη λίστα «Thinkers50», έχει βραβευτεί από τους McKinsey για το συγγραφικό της έργο, και θεωρείται αυθεντία στα θέματα ηγεσίας και εργασιακού περιβάλλοντος.

Η καινοτόμα σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining, με μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη την Ελληνική Τράπεζα, συνεχίζει δυναμικά στις 16 Μαρτίου 2017, με την Tamara Erikson, συνεργάτιδα Καθηγήτρια στο London Business School, και μία από τις πιο διακεκριμένες γυναίκες στοχαστές και συμβούλους επιχειρήσεων στα θέματα διαχείρισης ταλέντου.

Η Erickson θα σκιαγραφήσει τις τέσσερις γενεές ανθρώπινου δυναμικού που συνήθως δουλεύουν ταυτόχρονα σε ένα οργανισμό και θα αναλύσει τα διαφορετικά δεδομένα, προσδοκίες και δεξιότητες που φέρνει μαζί της η κάθε ομάδα. Πολλές φορές τα πράγματα ερμηνεύονται διαφορετικά από τις ηλικιακές ομάδες στο εργασιακό περιβάλλον, γιατί έχουν μάθει να σκέφτονται και να ενεργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή είδηση ή πρακτική για μια ομάδα μπορεί να είναι ‘λανθασμένη’ ή και απαράδεκτη για μια άλλη.

Επίσης η ανάπτυξη και η εξέλιξη της καριέρας ενός 50χρονου θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή ενός 25χρονου. Αυτό αποτελεί μέρος της ευρύτερης δοκιμασίας για το σύστημα εργασίας της κάθε χώρας, που θα πρέπει να γίνει πολύ πιο ευέλικτο, βρίσκοντας λύσεις και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία εργαζόμενους, αλλά και για την καινούρια γενιά των μάνατζερς.

Η Erickson θα μας δώσει συμβουλές για να διαχειριστούμε τα διαφορετικά ταλέντα στον οργανισμό μας και τις πολλές ηλικιακές ομάδες που βρίσκονται εκεί, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το σωστό περιβάλλον για να ενθαρρύνεται η συνεργασία, η καινοτομία, και το χτίσιμο έξυπνων οργανισμών. Η διαχείριση αυτής της κατάστασης από τη διεύθυνση ενός οργανισμού, γίνεται σαφώς πιο δύσκολη και απαιτεί έξυπνους χειρισμούς, που ξεφεύγουν από τις πρακτικές του παρελθόντος. Σήμερα, είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργείται μία κουλτούρα που καλωσορίζει και εμπνέει τα ταλέντα ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών.

Η σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” απευθύνεται σε εκτελεστικούς διευθυντές, επιχειρηματίες, μέλη διοικήσεων, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς και φοιτητές, ενώ η προσεχή ομιλία αφορά ιδιαίτερα όσους διαχειρίζονται ομάδες και όσους εργάζονται στο τομέα του ανθρώπινου δυναμικού. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77778030 και αγορά εισιτηρίων-κρατήσεις στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending