fbpx

Βάλε χρώμα στο outfit σου και συγκεκριμένα στα παπούτσια σου!

H άνοιξη μπήκε και όπως και να το κάνουμε με την αλλαγή του καιρού οι περισσότεροι από εμάς, για να μην πω όλοι, συνδέουμε την αλλαγή του καιρού και με το outfit μας, βάζοντας λίγο περισσότερο χρώμα.

Δεν μας ενοχλεί βέβαια και ένα total black outfit, αλλά ας φορέσουμε και ένα κίτρινο, κόκκινο, πράσινο παπούτσι για να το σπάσουμε λιγάκι! Σκέψου καλά ποια χρώματα θα συνδυάσεις για τα χρώματα στο υπόλοιπο outfit σου για να εντυπωσιάσεις σίγουρα!

Δες εδώ:

1
Chrisis


Εγώ επέλεξα να παίξω με αποχρώσεις του μπλε και συνδύασα το αγαπημένο μου αθλητικό παπούτσι σε τιρκουάζ χρώμα. Το συγκεκριμένο χρώμα παπουτσιού είναι πολύ ιδιαίτερο και έχει την δυσκολία στο να το συνδυάσεις εύκολα, αλλά αν συνδυαστεί σωστά το μόνο σίγουρο είναι πως θα δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look.

Get the look:

Παντελόνι

ΜΑΟ πουκάμισο

Παπούτσια

2
Constantinos


Εγώ επέλεξα ένα πιο ουδέτερο outfit ώστε το μάτι να πέφτει πάνω στα πράσινα παπούτσια μου. Ούτε και αυτό το χρώμα δεν το λες και ευκολοφόρετο, αλλά είναι ένα παπούτσι που μπορεί να τραβήσει βλέμματα και να ξεχωρίσει.

Get the look:

Παντελόνι

Φανέλα

Παπούτσια

3
Costas


Το κίτρινο χρώμα σε παπούτσια σου το προτείνω ανεπιφύλακτα. Δεν είναι εύκολο να συνδυαστεί, αλλά φορώντας τα με τα σωστά χρώματα, τότε θα δημιουργήσεις ένα πολύ cool outfit!

Get the look:

Παντελόνι

Πουκάμισο

Παπούτσια

 

Διάλεξε κι εσύ παπούτσια που δε θα κάνουν boring το outfit σου!

 


Διάβασε επίσης: Flat cap – Δες πώς να φορέσεις το
απόλυτο ανδρικό αξεσουάρ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending