fbpx

Μάθε γιατί να κάνεις το κορυφαίο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test K.17!

Αναρωτιέσαι τι είναι το Career Gate Test K.17/ΑΕ-ΕΕ*; Μάθε πως είναι ένα σύγχρονο, σταθμισμένο, έγκυρο, αξιόπιστο, και εύχρηστο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, που στηρίζεται σε ισχυρές επιστημονικές βάσεις.

Mμπορεί να βοηθήσει τους νέους και νέες, για να πάρουν, με τη συνδρομή των συμβούλων καριέρας, των εκπαιδευτικών και των γονέων, την πιο κρίσιμη απόφαση της ζωής τους: Αυτή για την επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.

1
Τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο τεστ*;

Πρόκειται για ένα δοκιμασμένο και προσαρμοσμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα αυτοματοποιημένο τεστ, που διερευνά διάφορες πτυχές της προσωπικότητας, τις κλίσεις, τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα του κάθε ατόμου και προσδιορίζει τα επαγγέλματα και τις σπουδές που του ταιριάζουν σε επίπεδο ανώτατης, ανώτατης και επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Παράλληλα, καταγράφει τις διασυνδέσεις τους με το ελληνικό και κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα και επισημαίνει ποια από τα επαγγέλματα αυτά έχουν θετικές ή περιορισμένες προοπτικές στην αγορά εργασίας για τα επόμενα δέκα περίπου χρόνια.

To τεστ χορηγείται μέσω του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Educational Services.

Δες τους 10 λόγους για να κάνεις κι εσύ το Career Gate Test K.17:

 

1. Έχει δημιουργηθεί από την επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς υπό την αιγίδα του καθηγητή Θεόδωρου Κατσανέβα, ο οποίος είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού και έχει αναπτύξει σημαντικότατο ερευνητικό, επιστημονικό και συγγραφικό έργο στον ίδιο τομέα.

2. Συνδυάζει διεθνείς αναγνωρισμένες θεωρίες, με σύγχρονες πρωτότυπες και δοκιμασμένες θεωρήσεις, που στηρίζονται σε οικονομικά, ψυχομετρικά και εκπαιδευτικά δεδομένα.

3. Είναι ελεγμένο για την αξιοπιστία και την εγκυρότητά του, με αποτελέσματα που χαρτογραφούν με ακρίβεια την προσωπικότητα και τις επαγγελματικές κλίσεις, με σαφήνεια, περιεκτικότητα, επιστημονική πληρότητα και σοβαρότητα.

4. Περιλαμβάνει ερωτηματολόγιο με ισορροπημένο αριθμό ερωτήσεων, που δεν είναι ούτε μεγάλο για να γίνεται κουραστικό το τεστ, αλλά ούτε και μικρό για να είναι αμφίβολη η αξιοπιστία του.

5. Ενσωματώνει ειδικό λογισμικό έλεγχο της ειλικρίνειας και συνέπειας των απαντήσεων, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία και η εγκυρότητά του.

6. Είναι εύκολο και προσιτό, με δυνατότητα εκτύπωσης των αποτελεσμάτων που περιέχουν κατανοητά ιστογράμματα και πίνακες. Δεν χρειάζεται ανάλυση από ειδικό.

7. Γίνεται εμφάνιση -ξεχωριστά- των επαγγελμάτων που συνδέονται με ανώτερες σπουδές και των επαγγελμάτων που συνδέονται με μέσες επαγγελματικές σπουδές.

8. Γίνεται παράθεση επαγγελματικών προοπτικών στη διεθνή αγορά εργασίας και δυνατότητα προσαρμογών κατά περίπτωση.

9. Ειδικές εκδόσεις του τεστ έχουν υιοθετηθεί από κυβερνήσεις κρατών, ύστερα από διεθνείς δημόσιους διαγωνισμούς, από Υπουργεία και Δήμους.

10. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία, την εγκυρότητα και τη χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα του τεστ, γι’ αυτό και υπάρχει εγγύηση της επιστροφής των χρημάτων, αν δεν ικανοποιηθείς από τα αποτελέσματα.

Ενδιαφέρεσαι για το Career Gate Test K.17; Επικοινώνησε με την Global Educational Services τώρα για να πάρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι!

* Το τεστ βασίζεται σε πολυετείς έρευνες, μελέτες επιστημονικές δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις ερευνητικής ομάδας με βάση το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και την επιστημονική Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.), σχετικά με πτυχές της ανθρώπινης προσωπικότητας, τα επαγγέλματα, το εκπαιδευτικό σύστημα, την αγορά εργασίας και τις προοπτικές της, σε συνδυασμό με ψυχομετρικά δεδομένα και διεθνή τεστ ενδιαφερόντων και προσωπικότητας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending