fbpx

Το καταπληκτικό foundation από την ΝΥΧ με… σταγονόμετρο!

Η εταιρεία καλλυντικών NYX έχει πρόσφατα ανοίξει τις πόρτες τις στην Κύπρο με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε προτίμηση, από κραγιόν μέχρι πινέλα και ψεύτικες βλεφαρίδες! Εγώ ξεχώρισα ένα foundation το οποίο ανυπομονούσα να δοκιμάσω και πιο κάτω σου δείχνω τους λόγους το οποίο το λάτρεψα!

Αυτό το foundation είναι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, αφού είναι σε ρευστή μορφή και έρχεται με … το σταγονόμετρο! Διάβασε πιο κάτω και θα δεις τι εννοώ!

Δες γιατί με ενθουσίασε αυτό το foundation:

1
Κάλυψη

Αυτό που λάτρεψα με αυτό το foundation είναι ότι η κάλυψη που δίνει εξαρτάται από τις πόσες σταγόνες θα εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου.

Μπορείς να το εφαρμόσεις δηλαδή για ένα πρωινό μακιγιάζ εφαρμόζοντας λίγες σταγόνες για μέτρια κάλυψη πετυχαίνοντας έτσι ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, αλλά και για νύχτα εφαρμόζοντας πιο πολλές σταγόνες καλύπτοντας όλες τις ατέλειες του δέρματος.

2
Εφαρμογή και υφή

Αυτό το foundation απλώνεται πολύ εύκολα αφού δε στεγνώνει πολύ γρήγορα, κάνοντας το έτσι πανεύκολο να απλωθεί σε όλο το πρόσωπο ομοιόμορφα! Έχει βελούδινη υφή και το τελείωμά του είναι σχεδόν matte!

3
Διάρκεια στη μέρα

Μιας και έχω λιπαρό δέρμα πάντα ψάχνω νέα foundation που να περιορίζει την λιπαρότητα του προσώπού μου και αυτό τα κατάφερε περίφημα! Στο τέλος της μέρας το foundation έδειχνε άψογο και χωρίς λιπαρότητα. Εννοείται όμως ότι εφάρμοσα και πούδρα αμέσως μετά όπως κάνω με όλα μου τα foundations μου!

Σε μια πολύ οικονομική τιμή, με μεγάλη διάρκεια στη μέρα, μεγάλη γκάμα από αποχρώσεις και κάλυψη της αρεσκείας σου ! Νομίζω δε ζητάς κάτι άλλο σε ένα foundation!

Εσύ τι περιμένεις για να το δοκιμάσεις;

 


Διάβασε επίσης: Η NYX Professional Makeup ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending