fbpx

Ολοταχώς προς τον τίτλο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο!

Μεγάλο βήμα κατάκτησης του τίτλου στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Ανδρών έκανε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού επικράτησε εντός έδρας του Πανεπιστημίου Κύπρου (32-19).

Θέλοντας να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην υπόθεση πρωτάθλημα, το Ευρωπαϊκό μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα παίρνοντας από την αρχή προβάδισμα στο σκορ. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, από την άλλη, προσπαθούσε αλλά με ελιππή πάγκο το έργο του ήταν δύσκολο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει στο 18-6 υπέρ των γηπεδούχων.

Παρόμοια η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο μέρος, με το Ευρωπαϊκό να μην αφήνει το πόδι από το γκάζι και το Πανεπιστήμιο Κύπρου να παρουσιάζεται βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Έτσι, οι γηπεδούχοι πήραν μια μεγάλη νίκη, τελειώνοντας τον πρώτο γύρο αήττητοι με 6 βαθμούς. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, από την πλευρά του, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα μένοντας στους 4 βαθμούς.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Διονύσης Καραγκιοζόπουλος του Ευρωπαϊκού που σημείωσε 8 τέρματα. Από κοντά τον ακολούθησαν οι συμπαίκτες του, Γιώργος Ανδρέου και Νικόλας Καρκαλάτος που σημείωσαν από 6 ενώ από 3 τέρματα σημείωσαν οι Ξένιος Κυπριανού και Έκτωρας Πολυδώρου. 2 φορές χρίστηκε σκόρερ ο Ιωάννης Ιωαννίδης ενώ από 1 τέρμα για τους νικητές σημείωσαν οι Κωνσταντίνος Κεραμιδάς, Ηλίας Μάντζος, Δημήτρης Νικηφόρου και Τζουμπέρ Κουρτανίτζε.

Για το Πανεπιστήμιο Κύπρου πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικόλας Πάττουρας με 7 τέρματα ενώ 5 τέρματα σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μακρής. Τρείς φορές σκόρερ χρίστηκε ο Δημήτρης Καρακώστας και 2 ο Χρύσανθος Κουτσογιάννης. Από 1 τέρμα σημείωσαν οι Γιώργος Χρυσάνθου και Ονούφριος Τζουβάς.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παπαγιάννης Α., Ανδρέου Γ., Κωνσταντινίδης Γ., Καραγκιοζόπουλος Δ., Ιωαννίδης Ι., Κεραμιδάς Κ., Μάντζος Η., Πολυδώρου Ε., Νικηφόρου Δ., Κουρτανίτζε Τζ., Κυπριανού Ξ., Καρκαλάτος Ν., Βασιλείου Μ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κουτσογιάννης Χρ., Ρούσος Π., Καρακώστας Δ., Τζουβάς Ο., Μακρής Κ., Χρυσάνθου Τ., Πάττουρας Ν., Χρυσάνθου Γ., Κκαϊλής Μ., Αρτεμίου Ρ., Λύρας Μ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending