fbpx

5 τρόποι για να κάνεις το Instagram σου πιο δυνατό! (Part 2)

Και ναι! Αυτό είναι το 2ο part για το πώς να επενδύσεις στο Instagram σου, αφού όπως ξανά είπα θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα social media!

Μέσα από έρευνα που έκανα σε πάρα πολλά sites και blogs ατόμων που ασχολούνται με τα social media, βρήκα 5 εξίσου σημαντικά σημεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το Instagram σου πιο δυνατό και να κερδίσεις περισσότερους followers!

Δες τα εδώ: 

1
Hashtags

Τα hashtags είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που το Instagram σου μπορεί να γίνει πιο δυνατό! Απέφυγε να βάζεις hashtags τύπου #instalike #followforfollow #instapic, γιατί φαίνεσαι ότι απελπίστηκες και ότι αναζητάς τα likes!

Αυτό που κάνω εγώ είναι να χρησιμοποιώ ένα application που ονομάζεται hashtagger και είναι διαθέσιμο στο app store και στο play store. Γράφω τη λέξη κλειδί που με ενδιαφέρει που είναι το fashion blogger και το fashion και μου βγάζει όλα τα σχετικά hashtags, τα οποία μπορώ απευθείας να τα κάνω copy paste κάτω από τη φωτογραφία μου. Αν η φωτογραφία μου είναι σχετική με μακιγιάζ τότε μπορώ να κάνω το ίδιο ψάχνοντας στο app για τη λέξη makeup.

2
Αλληλεπίδραση με τους followers σου

Σίγουρα ακολουθείς αρκετούς από τους followers σου. Καλό είναι να αρχίσεις να τους “ακολουθείς” πιο εντατικά κάνοντας τους like και comment κάτω από τις φωτογραφίες τους εάν και εφόσων σου αρέσουν όμως!

Ποτέ μην κάνεις κάτι, έχοντας ως σκοπό να αποκτήσεις περισσότερους followers. Να το κάνεις επειδή το θέλεις. Με αυτό τον τρόπο δημιουργάς μια “σχέση” μαζί τους!

3
Stories

Σας είπα στο προηγούμενο post ότι πρέπει να υπάρχει μια σταθερότητα στον αριθμό των φωτογραφιών που ανεβάζεις κάθε εβδομάδα! Πλέον μπορείς να δώσεις το “παρών” σου, ανεβάζοντας stories από την καθημερινότητά σου!

Και ναι αυτό είναι το αγαπημένο μου κομμάτι! Αγαπώ τα stories και ό,τι έχει να κάνει γύρω από αυτά! Μου αρέσει να απαντώ και να σχολιάζω stories άλλων φίλων μου και μη, εννοείται πάντοτε με καλό τρόπο!

4
Πρόγραμμα για unfollowers

Αν έχεις το profile σου ανοιχτό, τότε θα δεις ότι δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί άσχετοι με αρκετές χιλιάδες followers σε ακολουθούν και μπαίνεις κι εσύ στην περιέργεια να τους ακολουθήσεις.

Ως συνήθως αυτοί μετά από 2 μέρες σε κάνουν unfollow, ενώ εσύ παραμένεις ως follower τους! Αν σε ενοχλεί αυτή η κατάσταση, τότε δεν έχεις παρά να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα που σου δείχνει ποιοι σε κάνουν unfollow. Αν αυτό το app πρόκειται να επηρεάζει καθημερινά την ψυχολογία σου, τότε καλύτερα μην το κατεβάσεις και απλώς μην κάνεις πίσω follow άσχετους!

5
 Edit φωτογραφιών

Μέσα από έρευνες φάνηκε ότι οι φωτογραφίες με πιο ψυχρά χρώματα έχουν περισσότερη απήχηση και περισσότερο engagement με τους followers τους. Αυτό ισχύει και για τις φωτογραφίες στις οποίες υπερισχύει το άσπρο χρώμα.

Οι φωτογραφίες τύπου collage είναι αποδεδειγμένο ότι δεν αρέσουν και τόσο. Επίσης οι συγκεκριμένες φωτογραφίες χαλούν την όλη εικόνα του profile σου στο Instagram! Είναι καλύτερα κάθε φορά να βάζεις μια-μια φωτογραφία!

 

 Ακολούθησε τα πιο πάνω tips και θα με θυμηθείς!

 


Διάβασε επίσης: 5 τρόποι για να κάνεις το Instagram σου
πιο δυνατό! (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending