fbpx

Madwalk by Aperol Spritz: Οι 5 εμφανίσεις που ξεχώρισαν!

Για ακόμα μια χρονιά τέλειωσε με επιτυχία, το Madwalk by Aperol Spritz ο θεσμός όπου η μόδα συναντά την μουσική! Η λαμπερή αυτή γιορτή μόδας και μουσικής έγινε στο Ολυμπιακό Γήπεδο Ξιφασκίας στην Αθήνα.

Για ακόμα μια φορά οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν εκεί, έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά και στη σκηνή εννοείται!

Πάμε να δούμε:

1
Μαίρη Συνατσάκη 

Από τις 6 εμφανίσεις που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη (πέντε on stage και μια στο κόκκινο χαλί) ξεχώρισα αυτές τις δύο. Η πρώτη εμφάνιση της η αλήθεια είναι ότι σχολιάστηκε από αρκετούς με αρνητικά σχόλια.

Ωστόσο εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το custom made φόρεμα που ετοίμασε η BSB για την Μαίρη, γιατί θεωρώ πως ήταν ακριβώς στα μέτρα της. Αν και το φιογκάκι που είχε στην αρχή πάνω στα μαλλιά της δε με ενθουσίασε αρχικά, τώρα όσο βλέπω τη φωτογραφία δε με ενοχλεί. Τα Sophia Webster heels που διάλεξε να βάλει είναι συγκλονιστικά!

Το outfit της Μαίρης στη δεύτερη φωτογραφία μου άρεσε απίστευτα μιας και είναι off shoulder και με ruffles όπως μου αρέσει! Μου θύμισε καλοκαίρι! Δε μου άρεσε καθόλου όμως ο τρόπος που το συνδύασε από κάτω με ψηλές μαύρες κάλτσες και πλατφόρμες. Θα ήταν πολύ πιο ωραίο με ένα μαύρο εντυπωσιακό πέδιλο πιστεύω. ????

2
Ελένη Φουρέιρα

Xμ… Φόρεσε ένα μπλε glittery φόρεμα με την υπογραφή του σχεδιαστή Vrettos Vrettakos, το οποίο δε με ενθουσίασε και πολύ. Θεωρώ πως είναι πολύ “χειμωνιάτικο” ως προς τα χρώματά του. Ίσως να φταίει η μαύρη διαφάνεια που είχε σε διάφορα σημεία και γι’ αυτό να μην ενθουσιάστηκα τόσο. Κέρδισε πολλά θετικά σχόλια πάντως το φόρεμά της.

Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου είναι το hairstyle της. Γενικά δε μου άρεσε που επέλεξε να φορέσει μαύρη περούκα. Αλλά εντάξει γνωρίζουμε όλοι πως η Φουρέιρα σε κάθε εμφάνισή της μας εκπλήσσει με τις αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της!

3
Θοδωρής Μαραντίνης 

Λάτρεψα το όλο outfit του Θοδωρή! Καταπληκτικό κυπαρισσί κοστούμι από Prince Erotokritos. Του πήγαινε αφάνταστα και το συνδύασε πολύ ωραία με τα άσπρα Stan Smith sneakers του. Τα κίτρινα γυαλιά ηλίου που φόρεσε αποτελούν το must-have αξεσουάρ για τη φετινή άνοιξη και καλοκαίρι!

4
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μου άρεσε πολύ το metallic κοστούμι Dimitris Petrou που επέλεξε να βάλει η Κωνσταντίνα. Δημιούργησε ένα πολύ ωραίο sexy και ανδρόγυνο look. Αυτό που ίσως θα άλλαζα από το outfit της είναι το δεύτερο σακάκι που φοράει μέσα από το μεταλλικό. Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ πιο ωραίο χωρίς αυτό. Μου άρεσε που επέλεξε να κάνει smokey eyes, αλλά θα την προτιμούσα με πιο καφέ αποχρώσεις στα χείλη.

5
 Xenia Ghali

Η Xenia Ghali μας έχει συνηθίσει πλέον με τις extreme εμφανίσεις της! Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό αφού στο styling βοήθησε η Fani Polychroniou!

Στην πρώτη της εμφάνιση μου άρεσε απίστευτα το φόρεμά της και το χρυσό choker στον λαιμό της! Το ολόχρυσο fringed σακάκι της έκλεψε τις εντυπώσεις! Δε με ενθουσίασαν οι over the knee και ο λόγος είναι ότι το χρώμα τους, είναι πολύ παρόμοιο με αυτό του δέρματός της και δεν την κολακεύει.

Από το δεύτερο outfit της που φόρεσε on stage, λάτρεψα της clear over knee boots της και το γεγονός ότι έβαλε ψηλές μαύρες κάλτσες από μέσα. Μου άρεσαν πολύ και τα ρούχα της και αυτό που έκανε με τις ζώνες. Αυτό που δε μου άρεσε και πολύ είναι το hairstyle της. Με το συγκεκριμένο outfit προτιμούσα το προηγουμένο hairstyle!

Φωτογραφίες από: Madwalk instagram account, Lady Like, Thetoc.gr, People Greece

Εσένα ποιο outfit σου άρεσε;

 


Διάβασε επίσης: MTN Madwalk – Οι πιο καλοντυμένες παρουσίες (Part 1)!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending