fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Στο σημερινό post διάλεξα να βάλω 3 άτομα τα οποία με κέρδισαν με το look τους, την πόζα τους, το στυλ της φωτογραφίας τους. Μου άρεσε πολύ το casual outfit που δημιούργησε ο καθένας τους ξεχωριστά!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Λάτρεψα το casual outfit που δημιούργησε η Νάγια για την πρωινή βόλτα της! Είναι τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο stylish. Μου άρεσε πολύ ο  συνδυασμός του oversized denim jacket της με άσπρο top και τα all stars μποτάκια της. Το loose wavy hairstyle της σε συνδυασμό με την κόκκινη crossbody τσάντα της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το όλο outfit της!

Μου άρεσε που ο Αντρέας δημιούργησε casual outfit φορώντας το χακί πουκαμισό του και τα άσπρα sneakers του για την απογευματινή του βόλτα! Με αυτό τον τρόπο μας δείχνει ότι τα πουκάμισα δεν είναι μόνο για επίσημες εμφανίσεις, αλλά και για πιο καθημερινές εξορμήσεις! Το δερμάτινο σακάκι του και τα γυαλιά ηλίου του ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το look του!

Καταπληκτικό casual outfit και από την Κοραλλία, η οποία συνδύασε τέλεια το δερμάτινο κολάν της με sneakers και το γκρίζο duster coat της! Δημιούργησε ένα πολύ ωραίο sporty chic outfit και αυτό που το ολοκλήρωσε ήταν η γκρίζα pouch bag της!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending