fbpx

Φόρεσε logo tee και δημιούργησε ένα street style look!

Τα logo tees είναι trend στο οποίο αξίζει να επενδύσεις μιας και εκτός από ευκολοφόρετα και άνετα είναι και ό,τι πιο cool υπάρχει. Τα logo tees επανήλθαν πίσω στη μόδα από τη δεκαετία του ‘90 και όπως φαίνεται θα κυριαρχήσουν!

Στην αγορά θα βρεις διάφορα, άλλα πιο απλά και αλλά πιο περίεργα με patches, sequence και διαφάνειες. Δημιούργησε εύκολα το δικό σου logo tee με φράσεις που σε εκφράζουν και σε αντιπροσωπεύουν.

Δοκίμασε να το φορέσεις κάτω από ένα αμάνικο φόρεμα, συνδυασμένο με το αγαπημένο σου τζιν, αλλά και με πιο καλά υφάσματα σε φούστες και παντελόνες δημιουργώντας ένα μοναδικό street style look.

Δες πώς το συνδύασα εγώ:

Επέλεξα μια denim φούστα συνδυασμένη με flatform sneakers τα οποία αγαπώ ιδιαίτερα μιας και εκτός από trend είναι και πολύ βολικά στην καθημερινότητα μου. Το αγαπημένο μου t-shirt δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από αυτό των “Chicago Bulls”.

Συμπλήρωσα το look μου με ένα jacket με διαφάνειες οι οποίες αυτή την σεζόν κυριαρχούν και σε πιο sport outfits. Πρόσθεσα και μια bandana στα μαλλιά, ένα αξεσουάρ το οποίο γίνεται must κάθε καλοκαίρι!

Get the look:

Φούστα

T-shirt

Sneakers

Jacket

See yaaa

Xx


Διάβασε επίσης: Trending now – Η πιο μοδάτη ζώνη της σεζόν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending