fbpx

Glossy ογκώδη χείλη: Δες πώς να πετύχεις το απόλυτο trend στο μακιγιάζ!

Η τάση την οποία προτάσσουν στα χείλη οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας για άνοιξη/καλοκαίρι 2017 (βλ. Fendi, DKNY, Mary Katrantzou) είναι τα λαμπερά, juicy και glossy χείλη!

Αν εφαρμόσεις σωστά το κραγιόν σου μπορείς να έχεις ένα σταθερό και παράλληλα δροσερό αποτέλεσμα με μια αίσθηση υγρασίας. Αυτό είναι το ιδανικό αποτέλεσμα για τώρα που αλλάζει ο καιρός και η ψυχολογία σου!

Δες πώς να πετύχεις την τάση:

1
Scrub και ενυδατική χειλιών

Ως πρώτο βήμα, καλό θα ήταν, να κάνεις ένα scrub χειλιών, ώστε να προετοιμαστεί η περιοχή. Αν δεν έχεις scrub μπορείς να ανακατέψεις λίγο ελαιόλαδο με ζάχαρη και να το βάλεις στα χείλη σου. Έπειτα, εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα χειλιών ή ένα lip balm, ώστε να μαλακώσουν τα χείλη.

2
Χρησιμοποίησε πούδρα και μολύβι χειλιών

Για περισσότερη διάρκεια εφάρμοσε μία στρώση πούδρας. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών σε παρόμοια απόχρωση με το χρώμα του κραγιόν, σχεδίασε το περίγραμμα των χειλιών σου και γέμισέ προς τα μέσα!

3
Βάλε gloss στο κέντρο των χειλιών

Βάψε τα χείλη σου με το glossy κραγιόν σου. Μην το παρακάνεις με την ποσότητα! Για extra όγκο τοποθέτησε περισσότερο γυαλιστερό προϊόν στο κέντρο των χειλιών.

4
Μετάτρεψε το matte κραγιόν σου σε glossy

Αν το κραγιόν που χρησιμοποίησες είναι matte τότε πέρασε από πάνω ένα διάφανο glossy προϊόν ή glitter σκιές για ένα λαμπερό αποτέλεσμα!

Τώρα τα χείλη σου είναι πιο ζουμερά και ογκώδη από ποτέ!

 


Διάβασε επίσης: Δες τα 5 χρώματα στα κραγιόν που είναι must
για τη φετινή άνοιξη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending