fbpx

Μάθε για το «Βραβείο Cyta στην Πληροφορική» σε άριστους τελειόφοιτους φοιτητές & μαθητές!

H Cyta, για ένατη συνεχόμενη χρονιά, θα βραβεύσει τους άριστους τελειόφοιτους μαθητές στο μάθημα της πληροφορικής/ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και τους άριστους τελειόφοιτους φοιτητές κυπριακών πανεπιστημίων που θα διακριθούν στους κλάδους της τεχνολογίας, της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και του διαδικτύου.

Οι βραβεύσεις γίνονται με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και των καθηγητών Πληροφορικής Μέσης Εκπαίδευσης, Τεχνικών Σχολών και Ιδιωτικών Σχολών (ιδίου τύπου), καθώς και με τις διευθύνσεις των Κυπριακών Πανεπιστημίων, που διαθέτουν αναγνωρισμένους κλάδους στην πληροφορική και στις τηλεπικοινωνίες.

Δες τις πληροφορίες και κριτήρια διεκδίκησης για το «Βραβείο Cyta στην Πληροφορική»

 

  • Για τους αποφοίτους κυπριακών πανεπιστημίων:

Το βραβείο θα απονέμεται σε άριστους αποφοίτους της Ακαδημαϊκής Χρονιάς 2016-2017, όπως φαίνεται πιο κάτω και θα αποτελείται από δίπλωμα και δωροκάρτα της Cyta αξίας €500.

Τα πανεπιστήμια θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία των αποφοίτων (όνομα, πανεπιστήμιο, κλάδο σπουδών, τηλέφωνο και πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση) στην ηλεκτρονική διεύθυνση emmesidiafimisi@cyta.com.cy. Η Cyta αφού παραλάβει τα στοιχεία θα στείλει στα πανεπιστήμια συγχαρητήριες επιστολές για να δοθούν κατά τις τελετές αποφοίτησης και θα ανακοινώνονται ως «Βραβεία Cyta».

Οι απόφοιτοι, αφού παραλάβουν τις συγχαρητήριες τους επιστολές, θα πρέπει να στείλουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017 τα στοιχεία τους (όνομα, πανεπιστήμιο, κλάδο σπουδών, τηλέφωνο και πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση) στην ηλεκτρονική διεύθυνση emmesidiafimisi@cyta.com.cy ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την κ Ελένη Ιωνά στο τηλέφωνο 22707141 ή την κ Άννα Κούμα στο 22701358 για να ετοιμαστούν και να τους αποσταλούν συστημένα, μέσω ταχυδρομείου, το δίπλωμα και το δώρο τους.

Μάθε για τις σχολές/τμήματα που μπορούν να διεκδικήσουν το βραβείο και περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ!


  • Για μαθητές λυκείων και τεχνικών σχολών:

Το βραβείο θα αποτελείται από δίπλωμα και δωροκάρτες Cyta, συνολικής αξίας €200.

  • Κριτήρια για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης (Λυκείων) – Βραβείο Cyta στην Πληροφορική 2016-2017

Ο τελειόφοιτος θα πρέπει να έχει επιλέξει το μάθημα της Πληροφορικής/Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ως κατεύθυνση και να έχει εξασφαλίσει συνολικά, κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά (δύο τετράμηνα + βαθμός εξετάσεων), την ψηλότερη βαθμολογία του σχολείου στο συγκεκριμένο μάθημα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, θα βραβεύονται όλοι οι μαθητές που ισοψήφησαν.

  • Κριτήρια για μαθητές Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Βραβείο Cyta στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές 2016-2017

Ο τελειόφοιτος της Θεωρητικής Κατεύθυνσης του κλάδου «Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικών Εφαρμογών» θα πρέπει να έχει επιλέξει την ειδικότητα «Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Δίκτυα και Επικοινωνίες», ενώ ο τελειόφοιτος της Πρακτικής Κατεύθυνσης του κλάδου «Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικών Εφαρμογών» να έχει επιλέξει την ειδικότητα «Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Δικτύων και Επικοινωνιών».

Ο τελειόφοιτος θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει συνολικά για την τρέχουσα σχολική χρονιά την υψηλότερη βαθμολογία στα θέματα της ειδικότητας του. Σε περίπτωση ισοψηφίας, θα βραβεύονται όλοι οι μαθητές που ισοψήφησαν.

  • Κριτήρια για μαθητές Ιδιωτικών Σχολών – Βραβείο Cyta στην Πληροφορική 2016-2017

Oι άριστοι μαθητές των Ιδιωτικών Σχολείων (ιδίου τύπου μόνο) μπορούν να διεκδικήσουν το Βραβείο με την ίδια διαδικασία, όπως και για τα Δημόσια Σχολεία. Δηλαδή:

Ο τελειόφοιτος θα πρέπει να έχει επιλέξει το μάθημα της Πληροφορικής/Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ως κατεύθυνση και να έχει εξασφαλίσει συνολικά κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά (δύο τετράμηνα + βαθμός εξετάσεων), την ψηλότερη βαθμολογία του σχολείου στο συγκεκριμένο μάθημα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, θα βραβεύονται όλοι οι μαθητές που ισοψήφησαν.

Μάθε για τη διαδικασία απονομής των βραβείων για μαθητές και περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending