fbpx

Ευκαιρίες απασχόλησης στα Θεσμικά Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Πώς μπορώ και εγώ να εργαστώ για την Ευρωπαϊκή Ένωση; Πώς είναι να δουλεύεις για τα Ευρωπαϊκά Θεσμικά Όργανα; Πώς είναι να ζεις στις Βρυξέλλες; Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που ως Epsopass ακούμε πολύ συχνά!

Έχοντας την εμπειρία των Ευρωπαικών Θεσμικών Οργάνων, έχουμε πολλά να μοιραστούμε μαζί σας. Θα πρέπει όμως να ξεκινήσουμε με τα εξής βασικά:

1) Είσαι Ευρωπαίος πολίτης;

2) Γνωρίζεις δυο από τις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ;

3) Έχεις τουλάχιστον ένα πτυχίο Πανεπιστημίου σε οποιοδήποτε τομέα;

4) Αναζητείς να κτίσεις μια δυναμική καριέρα γεμάτη ενδιαφέρουσες προκλήσεις;

5) Φιλοδοξείς να αλλάξεις προς το καλύτερο την ΕΕ;

6) Ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις για τον δημόσιο τομέα;

Εάν έχεις απαντήσει «ναι» σε όλα τα πιο πάνω τότε είσαι κατάλληλος να εργαστείς και εσύ για την ΕΕ! Δεν χρειάζεται πείρα ούτε κάποια συγκεκριμένη εξειδίκευση. Τα πιο πάνω αρκούν!

Πώς είναι να ζεις στις Βρυξέλλες;

Η ζωή στις Βρυξέλλες (την καρδιά της ΕΕ) είναι μοναδική. Σκέψου μόνο πως μέσα σε δυο ώρες με το τρένο, μπορείς να απολαμβάνεις τον καφέ σου στο Λονδίνο, Παρίσι, Λουξεμβούργο, Ρότερνταμ, Αμβέρσα, Κολωνία, Ντίσελντορφ και άλλα…!

Πώς είναι να δουλεύεις για τα Ευρωπαϊκά Θεσμικά Όργανα;

Το εργασιακό περιβάλλον εντός των Θεσμικών Οργάνων είναι ιδανικό. Άνθρωποι από 27 διαφορετικές χώρες συνυπάρχουν αρμονικά με ένα και μόνο σκοπό! Να κάνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση ένα καλύτερο μέρος για όλους.

Περιττό να αναφέρουμε τις ψηλές απολαβές, την σχεδόν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, τα διάφορα επιδόματα (επίδομα εξωτερικού, επίδομα ταξιδιών, επίδομα εξαρτώμενων ατόμων, επίδομα μετακινήσεων κ.ά.) αλλά και τις πλουσιοπάροχες άδειες που συνθέτουν ένα πολύ φιλικό για τον εργαζόμενο περιβάλλον.

Πώς μπορώ και εγώ να εργαστώ για την Ευρωπαϊκή Ένωση;

H EPSO (European Personnel Selection Office) ανακοινώνει τους διαγωνισμούς της ΕΕ κάθε χρόνο. Οι δύο μεγαλύτεροι διαγωνισμοί είναι ο AD (Administrators) και ΑST (Assistants). Αυτοί οι διαγωνισμοί ανοίγουν συνήθως μια φορά το χρόνο. Ο υποψήφιος καλείται σε εξετάσεις δεξιοτήτων (λεκτικών, αριθμητικών και διαγραμματικών συλλογισμών).

Οι εξετάσεις αυτές είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμες σε όλες τις πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις της ΕΕ (στην Κύπρο το εξεταστικό κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία και διεξάγονται σε αίθουσα υπολογιστών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας). Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το βίντεο.

Πότε θα ανοίξει ο επόμενος διαγωνισμός;

Είστε τυχεροί γιατί αυτή τη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο, έχει ανοίξει ο μεγαλύτερος διαγωνισμός της ΕΕ (AD Competition), και θα παραμείνει ανοικτός για εγγραφές μέχρι τις 3 Μαϊου 2017.

Πώς μπορώ να προετοιμαστώ;

Η εταιρεία μας Epsopass παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προετοιμασίας παρέχοντας μια διαδικτυακή πλατφόρμα εξάσκησης, με χρονόμετρα, tips, σωστές απαντήσεις, πίνακες κ.ά.

Παράλληλα προσφέρεται προσομοίωση της εξέτασης με πραγματικούς χρόνους και εξεταστικές συνθήκες προκειμένου να εξοικειωθείτε με το εξεταστικό περιβάλλον και να αποδώσετε τα μέγιστα κατά την σημαντική αυτή μέρα της εξέτασης.

Στους φίλους του StudentLife, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 15% του πακέτου της επιλογής σας! Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς του εξεταστικού πακέτου της επιλογής σας, εισάγετε τον κωδικό «studentlife» και αυτόματα θα επωφεληθείτε από την προσφορά αυτή.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας email στη διεύθυνση: info@epsopass.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending