fbpx

H νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή του Aldo!

H άνοιξη έφτασε και έφερε μαζί της μια πιο ελαφριά διάθεση στο πνεύμα και στην ένδυση. Η τάση του sport-chic στυλ είναι ακαταμάχητη και ιδανική για κάθε γυναίκα, ώστε να αισθάνεται ελεύθερη και να περπατά ανάλαφρη στους δρόμους.

Slip-on sneakers, δίχρωμες γόβες και open-toe μποτάκια βρίσκονται στο προσκήνιο στη νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή του Aldo. Αποχαιρετίστε τον χειμώνα με ένα φιλί και υποδεχθείτε την άνοιξη με ένα άλμα για μια νέα αρχή.

 Δες εδώ όλα τα στοιχεία για τη νέα συλλογή:

Beadin The Blues

Το denim είναι διαχρονικό και την Άνοιξη του 2017 επιστρέφει και βρίσκεται παντού. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από την Ανοιξιάτικη Συλλογή του Aldo, όπου εμφανίζεται εμπλουτισμένο με λεπτομέρειες από χάντρες που δίνουν μια πρωτότυπη πινελιά και μια ρετρό τελειότητα.

Στιλέτο, πλατφόρμες, φλατφόρμες, σε κλασικούς, ουδέτερους τόνους ή  original μπλε τζιν με περίπλοκες λεπτομέρειες, εμπνέουν τόσο διασκέδαση όσο και θηλυκότητα.

Wonderland Wanderlust

Τα μεταλλικά θαύματα και τα παστέλ όνειρα αποτελούν πηγή γοητείας. Ποτέ μια γυναίκα δεν αισθάνθηκε τόσο καλά και τόσο εμπνευσμένη και ανοιχτή σε νέες περιπέτειες.

Η γραμμή Wonderland Wanderlust προκαλεί την ανακάλυψη, πάντα με μια υπερ-θηλυκή στάση του σώματος, στην οποία συνεισφέρουν τα μεταλλικά στοιχεία, τα απαλά χρώματα, αλλά και το μαλακό δέρμα που κάνει τα πόδια της να περπατούν στα σύννεφα.

Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα γοητεύσετε τον πρίγκιπα του παραμυθιού, αλλά εσείς θα αισθάνεστε τόσο καλά, που ίσως να μην σας νοιάζει.

The Boho Stories

Η ζωή είναι ένα φεστιβάλ και κατά κάποιο τρόπο, όλες οι γυναίκες έχουν λίγο boho στυλ μέσα τους. Κάποιες μέρες αισθάνεσαι ότι πρέπει να συνδυάσεις διάφορες υφές και σχήματα για να νιώσεις ο εαυτός σου. Οι Boho stories, ως αποτέλεσμα διαφόρων κύκλων μόδας, περιλαμβάνουν πολλαπλούς συνδυασμούς που προσφέρουν άνεση αλλά και κομψότητα, όπως τα μαλακά, flat mules και slides. Ένα αριστούργημα αβίαστης κομψότητας.

Shades of Chic

Για τους fashionable, μια ιστορία χρώματος που αποπνέει λαμπρή φινέτσα. Ανακατέψτε άφοβα λαμπερά χρώματα και κομψές ουδέτερες αποχρώσεις. Το ζωηρό κίτρινο και το χακί είναι από τις πιο πολυσυζητημένες αποχρώσεις της σεζόν. Οι βασικές αποχρώσεις που ολοκληρώνουν την κομψότητα της σεζόν.

Love to Love

Αφήστε τα βέλη του Έρωτα να στοχεύσουν προς τη σωστή κατεύθυνση με τις κόκκινες αποχρώσεις που είναι τόσο δελεαστικές, που σας κάνουν να κοκκινίζετε. Το κόκκινο επιστρέφει αυτή την άνοιξη σε δίχρωμα στιλέτα, block-heeled ankle straps και patent pumps με ένα μοτίβο φιλιού.

Θα τα αγαπήσετε και θα διεγείρετε τα πάθη καθώς τα φοράτε. Βραχιόλια με δυνατά σχέδια μπορούν να συνδυαστούν με γόβες στιλέτο ή με σανδάλια, ή ακόμα και με τα chokers και τα clutches.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending