fbpx

Αγκαλιά με τον τίτλο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο!

Με το ένα χέρι στο τρόπαιο του πρωταθλητή είναι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης αφού επικράτησε και του Πανεπιστημίου Frederick (32-19) συνεχίζοντας την αλάνθαστη πορεία του!

Την κυριαρχία τους από το ξεκίνημα του παιχνιδιού θέλησαν να επιβάλλουν οι γηπεδούχοι την ώρα που το Frederick προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να βάλει δύσκολα στους επίδοξους πρωταθλητές. Με αυτά τα δεδομένα, οι πορτοκαλί έκλεισαν το ημίχρονο στο +7 (18-11).

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με το Ευρωπαϊκό να μην κατεβάζει το πόδι από το γκάζι σε καμιά περίπτωση θέλοντας να εξασφαλίσει ακόμα μια νίκη. Έτσι, ανέβασε την διαφορά με τον φωτεινό πίνακα να γράφει με το τέλος του παιχνιδιού 32-19.

Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων αλλά και του αγώνα ο Δαυίδ Πέτρου με 9 τέρματα ενώ ο Κωνσταντίνος Κεραμιδάς σημείωσε 7. Από 5 τέρματα σημείωσαν οι Γιώργος Ανδρέου και Νικόλας Καρκαλάτος ενώ 3 σημείωσε ο Θεοδόσης Θεοδοσίου. Το δικό τους λιθαράκι στην νίκη έβαλαν και οι Αντώνης Παπαγιάννης (2 τέρματα) και Δημήτρης Νικηφόρου (1 τέρμα).

Για το Frederick πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Μιχάλης Κυρατζής με 8 τέρματα ενώ 4 σημείωσε ο Γεώργιος Σάββα. 3 τέρματα σημείωσε ο Σταύρος Κόκκινος και από 2 οι Μαρίνος Στυλιανού και Νικόλας Ιωνά.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παπαγιάννης Α., Ανδρέου Γ., Θεοδοσίου Θ., Νικηφόρου Δ., Πολύδωρος Ε., Κεραμιδάς Κ., Πέτρου Δ., Λιβέρης Φ., Κυπριανού Ξ., Καρκαλάτος Ν., Ναθαναήλ Α.

Πανεπιστήμιο Frederick: Κυρατζής Μ., Στυλιανού Μ., Σάββα Γ., Ιωνά Ν., Γεωργίου Δ., Ευαγόρου Σ., Κιλύλης Σ., Παπαγεωργίου Σ., Κόκκινος Σ., Γιαγκόπουλος Γ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending