fbpx

Τα 5+1 πιο παράξενα εμβλήματα ομάδων παγκόσμια!

Πώς αναγνωρίζεις μια ομάδα; Από το έμβλημα της, το σήμα της έτσι; Είναι το μεγαλύτερο διακριτικό, ίσως, μαζί με τα χρώματα της ομάδας και ουσιαστικά είναι εκείνο με το οποίο ταυτίζεται ο οπαδός.

Αυτά συμβαίνουν, βέβαια, όταν το έμβλημα είναι της προκοπής. Υπάρχουν, βλέπεις και εκείνες οι περιπτώσεις ομάδων που είναι λες και τους είπε κάποιος “έχετε 2 ώρες να σχεδιάσετε έμβλημα” και έκαναν το πρώτο πράγμα που τους ήρθε στο μυαλό. Μιλάμε για ομάδες των οποίων το έμβλημα είναι αλλού για αλλού.

Δες ποια είναι παρακάτω και απόρησε και εσύ μαζί μας:

 

1
Kugsak-45

Η Kugsak – 45 είναι ομάδα της Γροιλανδίας (ναι, παίζουν ποδόσφαιρο και εκεί)! Παρατήρησε καλά το πιο πάνω σήμα και προσπάθησε να βρεις κάποια σύνδεση με μπάλα. Τι; Δεν το βλέπεις; Αφού είναι 2 άνθρωποι που μαλώνουν για μια φώκια! Καθαρά ποδοσφαιρικό έμβλημα με άλλα λόγια!

2
FC Show

Αυτή η νορβηγική ομάδα που ιδρύθηκε το 2005 επιλέγοντας ένα μάλλον πιασάρικο όνομα (εν να σας κάμουμε show, ας πούμε;) σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις και για σήμα της. Γιατί όπως και να το κάνουμε να βλέπεις ένα σερβιτόρο να κρατά μια μπάλα σε δίσκο είναι cool. Από έμπνευση σκίζουν στην σκανδιναβική χώρα, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα για ποδοσφαιρικές ικανότητες, μην ρώτας!

3
Tot SC

Πόσο συνηθισμένο είναι να είσαι ποδοσφαιρική ομάδα αλλά το έμβλημα σου να είναι ένα τηλέφωνο; Ποιος ξέρει τι σκέφτονταν στην Ταϊλάνδη όταν εμπνέονταν αυτό το ιστορικό έμβλημα – τηλέφωνο επιλέγοντας και την επιγραφή “Hello” έτσι για όσους δεν το κατάλαβαν; Περισσότερο για το διακριτικό της CYTA φαίνεται παρά για ποδοσφαιρική ομάδα!

4
Sheikh Russel 

Φαίνεται πως στο Bangladesh πήραν το ποδόσφαιρο σε άλλο επίπεδο! Έβαλαν ένα παιδάκι με μάλλον ύποπτο ύφος μπροστά από ένα περιστέρι και το ονόμασαν έμβλημα ποδοσφαιρικής ομάδας. Τώρα πως κολλά η όλη φάση με μπάλα μόνο στην χώρα της νότιας Ασίας ξέρουν να μας πουν!

5
Sexypoxyt

Οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο σε αυτή την ομάδα Φινλανδών, προφανώς τρολλαράδες, που ονόμασαν την ομάδα τους “Σέξυ παντελονάκια“! Για να αποτελειώσουν, βέβαια, το αυτο-τρολάρισμα τους δημιούργησαν και ένα έμβλημα, απλό, λιτό που αναπαριστά όλη την ιστορία του συλλόγου από το 1985 μέχρι σήμερα: Ένα παντελονάκι με μια μπάλα μέσα! Έπος!

6
SC Faetano

Όχι, δεν είναι ομάδα που υπάρχει μόνο σε κινούμενα σχέδια! Ούτε είναι παιδική ομάδα που απλά ζωγράφισε ένα έμβλημα έτσι για την φάση! Είναι ομάδα του Σαν Μαρίνο που σήμερα παίζει στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος του κρατιδίου (ναι, έχουν και πρώτη και δεύτερη κατηγορία)! Μάλιστα, έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα 3 φορές, τώρα πως προέκυψε η ιδέα το έμβλημα να είναι ένα δέντρο που παίζει με μια μπάλα σαν να είναι ο Messi μόνο οι ιδρυτές της ομάδας ξέρουν!

Δες επίσης: 5 ομάδες που άλλαξαν το έμβλημα τους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending