fbpx

EXPIRED – Διαγωνισμός: Κέρδισε προϊόντα Victoria Secret για περιποίηση σώματος!

Νικήτρια του διαγωνισμού η Γαλάτια Νικολάου!

 


Πλησιάζει καλοκαίρι κορίτσια μου και εμείς πρέπει να φροντίζουμε ακόμη περισσότερο το σώμα μας. Και δεν εννοώ απαραίτητα μόνο τη γυμναστική. Εννοώ και τη φροντίδα, βάζοντας κρέμες στο σώμα μας! Όπως το πρόσωπό μας έχει ανάγκη να του βάζουμε κρέμες για να διατηρηθεί, έτσι και το σώμα μας!

Η σωστή και βαθιά ενυδάτωση είναι απαραίτητη κάθε βράδυ και νομίζω το ξέρετε! Αν δεν ενυδατωθείς σωστά, ειδικά μετά από ζεστό μπάνιο, τότε η επιδερμίδα σου θα αφυδατωθεί και σίγουρα δε θέλεις κάτι τέτοιο. Επίσης χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ενυδατική κρέμα με τέλεια μυρωδιά, θα νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο όμορφα με τον εαυτό σου!

Γι’ αυτό κι εμείς επιλέξαμε τα καταπληκτικά προϊόντα περιποίησης σώματος Victoria Secret, τα οποία πιστεύω πως είναι γνωστά σε όλες μας! Τα body sprays που διαλέξαμε για εσάς είναι ανάμεσα στα 5 best sellers του brand! Θα τα λατρέψετε είμαι σίγουρη!


Για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό,

πάτησε εδώ και ακολούθησε τα βήματα!


Διάρκεια διαγωνισμού: 
μέχρι Τετάρτη 19 Απριλίου 2017


Όροι και κανονισμοί διαγωνισμού:

  • Στην κλήρωση θα συμμετέχουν μόνο όσοι ακολούθησαν όλα τα βήματα του διαγωνισμού.
  • Τα δώρα μπορούν να διεκδικήσουν μόνο όσοι συμμετέχοντες διαμένουν στην Κύπρο.
  • Ο τυχερός/ή θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017.

 

Μπες τώρα στον διαγωνισμό του StudentLife Trends και διεκδίκησε καταπληκτικά προϊόντα περιποίησης σώματος Victoria Secret!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending