fbpx

Παρέμεινε ζωντανό στη μάχη του τίτλου το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Σημαντικότατη νίκη που διατηρεί τις ελπίδες του ζωντανές για τον τίτλο πέτυχε χτες το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που επικράτησε του Πανεπιστημίου Κύπρου εκτός έδρας με 3-6 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Ανδρών.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους αφού στο 9ο λεπτό ο Κυριάκος Ηλία άνοιξε το σκορ δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα του Μάριου Γιαξή. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ κυνήγησαν την ισοφάριση χωρίς να το καταφέρουν. Έτσι, το 0-1 έμελλε να ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Οι 2 ομάδες άφησαν όλη την δράση για το δεύτερο μέρος. Δυο τέρματα από τον Παναγιώτη Σκαρπάρη στο 30’και το 33΄έκαναν το 0-3 για τους ερυθρόλευκους όμως το παιχνίδι κάθε άλλο παρά τελειωμένο ήταν. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φουτσαλιστές του Αντρέα Καλλινίκου μείωσαν σε 1-3 με τον Άγγελο Παπαναστασίου δείχνοντας πως δεν είχαν πρόθεση να παρατήσουν το παιχνίδι.

Άλλα 3 τέρματα σε 3 λεπτά (40′- 42′) από τους Βαρνάβα Κοντοδήμετρο, Σκαρπάρη και Αντρέα Sumarahof ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 1-6. Οι ασπρόμαυροι όμως του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανασύνταξαν τις δυνάμεις τους και επεδίωξαν να μειώσουν το σκορ για να ξαναμπούν στην διεκδίκηση κέρδους. Αντεπιτέθηκαν και στο δίλεπτο 43′-44′ μείωσαν σε 3-6 με τους Παναγιώτη Λοϊζίδη και Καταλάμη κυνηγώντας περαιτέρω μείωση. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κράτησε ωστόσο την πολύτιμη νίκη και έφτασε τους 10 βαθμούς, όσους έχει και το Frederick που έχει όμως αγώνα λιγότερο.

Από την άλλη, το Πανεπιστήμιο Κύπρου παρά την καλή του προσπάθεια έμεινε στους 4 βαθμούς. 

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μωραΐτης Α., Λοϊζίδης Π., Πολυκάρπου Π., Παπαναστασίου Α., Νικολάου Χρ., Καταλάμης Ι.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χριστοδούλου Στ., Χρυσοστόμου Α., Σκαρπάρης Π., Βασιλείου Μ., Sumarahof A., Πλατής Α., Λαζάρου Α., Ηλία Κ., Κανετής Χρ., Κοντοδήμετρος Β., Θεοδώρου Σ., Στυλιανού Π.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending