fbpx

Βήμα τίτλου έκανε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο μέσα στη Λεμεσό!

Τεράστιας σημασίας νίκη για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μέσα στη Λεμεσό επί του ΤΕΠΑΚ για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Φούτσαλ Ανδρών με 2-5. Πλέον οι φιλοξενούμενοι είναι μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας με τις 3 αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος να αναμένονται συναρπαστικές.

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε λοιπόν στα γήπεδα του ΓΣΟ με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 5′ με τον Γιώργο Κρέκο για να απαντήσει το ΤΕΠΑΚ στο 17′ με τον Απόστολο Βερυκουίδη προδιαθέτοντας τους παρευρισκόμενους οτι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι.

Η πιο πάνω πεποίθηση μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν στο επόμενο λεπτό (18′) ο Γιώργος Ασλαματζίδης έδωσε ξανά προβάδισμα στο Ευρωπαϊκό (1-2), αποτέλεσμα που έμελε να ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη, σχεδόν, του δευτέρου μέρους (26′), ο Κρέκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 1-3 δίνοντας για πρώτη φορά προβάδισμα 2 τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Στο 29′ ο Σταύρος Α. μείωσε ξανά για το ΤΕΠΑΚ (2-3) δίνοντας χαρακτήρα ντέρμπι ξανά στην αναμέτρηση. Ένα τέρμα όμως από τον Μιχάλη Καλαϊτζίδη (32′) και άλλο ένα από τον Ηλία Αβραάμ (36′)  έδωσαν ισχυρό προβάδισμα στο Ευρωπαϊκό (2-5).

Στα εναπομείναντα λεπτά, το ΤΕΠΑΚ κυνήγησε την μείωση του σκορ για να κυνηγήσει κάτι από το παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρει. Έτσι, το Ευρωπαϊκό έφτασε στην 4η του νίκη σε 5 παιχνίδια και τους 13 βαθμούς, αφήνοντας το δεύτερο Frederick στους 10. Το ΤΕΠΑΚ, από την πλευρά του, παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να αποκομίσει κέρδος με αποτέλεσμα να μείνει στους 3 βαθμούς.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ευτυχίου Χ., Ηλία Π., Σταύρος Α., Απόστολος Β., Σπύρου Α., Μιχαήλ Α., Μερακλής Π., Χριστοφόρου Α., Παναγή Μ., Κακουλής Μ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κρέκος Γ., Ασλαματζίδης Γ., Σακαρίδης Ε., Αβραάμ Η., Αγγελή Α., Καλαϊτζίδης Μ. Εφφέ Μ., Αντρέου Α., Χριστοφόρου Μ., Αχιλλέως Δ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending