fbpx

Ετοιμάσου για το Coachella Festival φορώντας boho playsuit!

Καταλαβαίνω ότι αυτές τις μέρες είσαι σε ένα ανοιξιάτικο mood (ή και λίγο πιο καλοκαιρινό θα έλεγα) μιας και ο καιρός είναι τόσο ηλιόλουστος και ζεστός, που σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερες βόλτες κάτω στην παραλία!

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι άλλο τόσο σκέφτομαι πώς να συνδυάσω τα ρούχα μου για ένα πιο boho style. Και ειδικότερα αυτές τις μέρες που βλέπουμε όλες τις fashion bloggers να ετοιμάζονατι για το Coachella Festival!

Εγώ όταν μιλάω για boho style, πάντα μου έρχεται στο μυαλό το άσπρο χρώμα συνδυασμένο με τα διαφορετικά patterns και χρώματα, που δίνουν μια πιο καλοκαιρινή νότα στο όλο look!

Δες πώς επέλεξα να συνδυάσω εγώ το playsuit μου για ένα casual look:

1

Εάν πέρσυ το καλοκαίρι δεν είχες εμπλουτίσει την γκαρνταρόπα σου με ένα καλοκαιρινό boho playsuit, καιρός θα ήταν να το ξανασκεφτείς, γιατί όπου να ναι πλησιάζει καλοκαίρι!

Τα playsuits είναι τα ιδανικότερα για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, μιας και μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλούς τρόπους.

Μπορείς να το βάλεις είτε για ένα πιο casual look συνδυάζοντάς τα με τα sneakers ή με τις αγαπημένες σου espadrilles (που ανυπομονείς τόσο πολύ να φορέσεις), είτε για ένα πιο βραδυνό look φορώντας τα αγαπημένα σου nude heeled sandals.

Get the look: 

Βohemian playsuit (παρόμοιο)

Sneakers

Espadrilles

Heeled sandals 

 


Διάβασε επίσης: Το off shoulder φόρεμα είναι η ιδανικότερη επιλογή
για την άνοιξη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending