Τα καταστήματα Jango Fashions, υποδέχονται νέα αγαπημένα brands που πρωταγωνιστούν στο χώρο της μόδας!

Account Executive

Την επέκταση της γκάμας των συνεργασιών τους με αγαπημένα fashion brands του εξωτερικού ανακοινώνουν τα Jango Fashions, διευρύνοντας την ποικιλία των αντρικών και γυναικείων συλλογών τους σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ!

Δες εδώ ποια είναι:

Superdry, Diadora, J’AIME και Public Desire, έρχονται να προστεθούν στα υφιστάμενα brands που μπορεί κανείς να βρει στα Jango Fashions, καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα στο ντύσιμο, και προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου look για κάθε στιγμή της ημέρας!

Τα JAIME, αποτελούν το απόλυτο γυναικείο brandπου προβάλλει τη σέξι διάθεση, τα γυναικεία παπούτσια Public Desire ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας. Τα κλασσικά αλλά ανανεωμένα αθλητικά παπούτσια Diadora προσελκύουν αυτούς που τιμούν το πιο sportive-look, και τα Superdry, αποτελούν εγγύηση για κάθε άντρα που θέλει να δημιουργήσει ένα μοντέρνο, ποιοτικό και all-day ολοκληρωμένο lookμε ρούχα και παπούτσια.

Στα καταστήματα Jango Fashions, μπορεί κανείς να βρει επίσης και τα αγαπημένα γυναικεία παπούτσια, SANTE, γνωστά για την ποιότητα και τις τολμηρές γραμμές τους, καθώς επίσης και άλλα διάσημα fashion brands όπως: PLEASE, ISO, STAFF JEANS, SEVEN DENIM, COSI JEANS, HACKETT, ANTONIO MORATO & PEPE SHOES.

Τα καταστήματα Jango Fashions που πρωταγωνιστούν στην κυπριακή αγορά από το 1992, αποτελούν σημείο αναφοράς για τους trend-setters της εποχής, διαθέτοντας αναγνωρισμένες μάρκες της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας, σε ένα πιστό κοινό διαφόρων ηλικιών που επιδιώκει ένα σύγχρονο, μοντέρνο και ποιοτικό στυλ.

Τις νέες συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, θα τις βρείτε στα καταστήματα Jango Fashions, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή των Λατσιών στη Λευκωσία (Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 69), στο κέντρο της Λευκωσίας (οδός Ζήνα Ντε Τυράς 16), στη Λάρνακα (οδός Ερμού 83-85 & οδός Ζήνωνος Κιτιέως 82) και στο Παραλίμνι (οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 4 & 30).

Για περισσότερες πληροφορίες, προσφορές και νέα από τα Jango Fashions μπείτε στην σελίδα τους στο Facebook!