fbpx

Αυτά ήταν τα highlights του παιχνιδιού futsal της ομάδας του StudentLife!

Παιχνίδι αντάξιο με τελικό Champions League ήταν αυτό που έπαιξε  η ομάδα του StudentLife!

Αποφασίσαμε να ξεμουδιάσουμε με ένα παιχνίδι futsal και πραγματικά δώσαμε ρέστα! Ένα απίστευτο μείγμα ταλέντου (να μην παινέψουμε το σπίτι μας; ), μαχητικού πνεύματος παρά την έλλειψη δυνάμεων αλλά και γέλιου (γιατί το παν είναι να το διασκεδάζεις!) χαρακτήρισαν την ματσάρα της ομάδας μας.

Χωριστήκαμε που λες σε 2 ισοδύναμες (ας πούμε) ομάδες, τους “κίτρινους” και τους “μαύρους”. Οι κίτρινοι αποτελούνταν από τα αδέλφια – φάχτορες της στρογγυλής θεάς, Γιάννη και Αντρέα Χατζηκωνσταντούρα, τον αμυντικό ογκόλιθο Τάσο Κωνσταντίνου γνωστό και ως Puyol του futsal, τον Κώστα “Zizou” Χαραλάμπους και τον τερματοφύλακα μεγάλων προδιαγραφών Βάσο Κυριάκου (μετριόφρων ο αρθρογράφος). Προηγήθηκαν, μάλιστα, με 3-0 των μαύρων που είχαν στην σύνθεση τους μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Απλά διάβασε ονόματα και θα καταλάβεις!

Κωνσταντίνος Τσιάρτας άλλος “φονικό σουτ”, Σάββας “πάθος μέχρι τελικής πτώσης” Σωκράτους, Πόλυς Ιωάννου γνωστός στον ποδοσφαιρικό κόσμο σαν “η μπαλαδόφατσα του Academy”, Ονησίφορος Ονησιφόρου “τέρας της ντρίπλας” και Αντρέας Λουκά ο “θεός της μάππας”.

Απέναντι σε ένα τέτοιο αντίπαλο, οι κίτρινοι παρά την μεγάλη τους ποιότητα δέχτηκαν τελικά την ήττα με 8-7 παρά το γεγονός πως για μεγάλο χρονικό διάστημα προηγούνταν στο σκορ (6-5) αφού προδόθηκαν από τις δυνάμεις τους. Βλέπεις, όταν αγωνίζονται 2 ισοδύναμες ομάδες οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Αυτό που κρατά η ομάδα από τη χθεσινή ματσάρα με τις απίστευτες εναλλαγές στο σκορ είναι πως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο και να τον νικήσουμε. Μεγάλο μας όπλο είναι το αστείρευτο ταλέντο (που το δείχνουμε όποτε μας βγαίνει) και το μυαλωμένο μας παιχνίδι (όταν δεν είμαστε κουρασμένοι)!

Η ομάδα σου μπορεί να μας αντιμετωπίσει; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending