fbpx

Αυτή είναι η πιο πορωτική pregame ομιλία που έγινε ποτέ!

Στην Αγγλία (ναι, την μάνα του ποδοσφαίρου) μπορείς να δεις τα πάντα όταν η κουβέντα έρχεται στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Βλέπεις είναι στην κυριολεξία τρελοί και παλαβοί για την στρογγυλή θεά! Ακόμα μια απόδειξη είναι και η ιστορία της Billericay Town.

Δες τι έκαναν παρακάτω:

 

Ο πρόεδρος της ομάδας του Exeter, Glenn Tamplin, δεν ήταν ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του και (όπως θα έκανε κάθε πρόεδρος που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο) απόλυσε τον προπονητή του. Δεν προσέλαβε όμως κάποιον έμπειρο για να τον αντικαταστήσει αλλά αποφάσισε πως θα είναι και πρόεδρος και προπονητής ταυτόχρονα!

Μάλιστα, επειδή έχει φιλοδοξίες για την ομάδα αγόρασε 2 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Premier League, τους Jamie O’ Hara και Paul Konchesky θεωρώντας πως η εμπειρία του θα βοηθήσει.

Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα του Tamplin θα αγωνιζόταν στον τελικό του κυπέλλου Alan Turvey με τον πρόεδρο-προπονητή να αναλαμβάνει δράση. Με φράσεις όπως “ο δεύτερος είναι ο πρώτος αποτυχημένος” και “δεν θα χάσετε ούτε μια μάχη σε αυτόν τον πόλεμο” θέλησε να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του. Δεν έμεινε όμως ως εδώ!

https://www.youtube.com/watch?v=t48GzrhCyR4

Μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του σε ένα κύκλο, έκλεισαν τα μάτια και τραγούδησαν όλοι μαζί το “World’s Greatest” του R Kelly! Για να συμπληρωθεί μάλιστα η όλη φάση και να εκτινάξει την τεστοστερόνη των ποδοσφαιριστών του στα ύψη τους διάβασε και μια εμψυχωτική ομιλία στο τέλος!

Και αν απορείς για το αποτέλεσμα των πιο πάνω τεχνικών, η Billericay Town του Tamplin επικράτησε με 8-3 της αντιπάλου της!

Μήπως ο συγκεκριμένος τύπος είναι ο επόμενος Sir Alex Ferguson;

 

Δες επίσης: Διαφήμισαν προϊόντα σούπερμαρκετ στην φανέλα τους!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending