fbpx

Αυτή ήταν η ασύγκριτη εμπειρία μου ως αρθρογράφος στο StudentLife!

Καθώς περνάει ο καιρός, οι αιτήσεις για το νέο κύκλο Internship αρθρογράφων στο StudentLife έχουν ανοίξει.

Αν εσύ που διαβάζεις το άρθρο ακόμα το σκέφτεσαι, σταμάτα να έχεις τις αμφιβολίες σου και στείλε την αίτησή σου! Και θα σου εξηγήσω γιατί!

Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να μάθεις και να κερδίσεις μέσα σε 4 μόνο μήνες!

Στην αρχή ούτε εγώ περίμενα ότι θα ζήσω κάτι τόσο ασύλληπτο!

1
Πώς ξεκίνησαν όλα…

Είδα τη δημοσίευση του StudentLife Career+ για το Internship με διάρκεια 4 μηνών (Ιανουάριος – Απρίλιος) και μου φάνηκε αρκετά δελεαστικό.

Μιας και δεν είχα πολλές υποχρεώσεις, σκέφτηκα ότι θα ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρία. Mετά την πρώτη μας συνάντηση, επαληθεύτηκα! 🙂

2
Τι μπορείς να κερδίσεις αν λάβεις κι εσύ μέρος;

Και τι δεν μπορείς να κερδίσεις μέσα από αυτή την εμπειρία! Θεωρώ ότι το σημαντικότερο πράγμα που κερδίζεις είναι τη γνωριμία σου με τα υπόλοιπα παιδιά του Internship, με τα οποία αναπτύξαμε φιλικές σχέσεις, εκτός από τις σχέσεις συνεργασίας που είχαμε στα πλαίσια του τίτλου μας ως SpotLighters-αρθρογράφοι.

Επιπλέον, καταφέραμε να μάθουμε πολύ σημαντικά πράγματα σχετικά με τη συγγραφή άρθρων, δημιουργία quiz, συνεντεύξεων και γενικά online περιεχομένου, ώστε να μπορούμε να κερδίσουμε την αξιοπιστία των αναγνωστών μας.

Κάθε άρθρο είναι μία πρόκληση, η οποία έχει ως στόχο να σε κάνει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

Αν μπορείς να τα καταφέρεις, αυτό θα φανεί σύντομα, όχι μόνο από τον αριθμό των συνολικών αναγνώσεων του άρθρου, αλλά από τους αναγνώστες που θα εμπνευστούν από εσένα.

Θα ψάξουν να διαβάσουν και τα προηγούμενα άρθρα σου, ενώ θα περιμένουν για τα επόμενα να δημοσιευθούν.

3
Κάθε συνάντηση, ήταν και ένα ταξίδι “επιμόρφωσης”

Κάθε συνάντηση ήταν σαν ένα ταξίδι “επιμόρφωσης”, αφού με τις παρουσιάσεις και τα σχόλια της συντονίστριάς μας, Εύης Οικονομίδου, μαθαίναμε συνεχώς πώς να γινόμαστε καλύτεροι.

Είναι πολύ σημαντικό να θέλεις συνεχώς να βελτιώνεσαι και, προσωπικά, ένιωθα πως κάθε εβδομάδα που περνούσε, γινόμουν όλο και καλύτερος μέσα από αυτές τις καθοδηγήσεις.

4
Ποιους θέλω να ευχαριστήσω;

Φυσικά την αρχισυντάκτρια και συντονίστριά μας, Εύη Οικονομίδου, η οποία ήταν πάντα πρόθυμη να λύσει το οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία που πιθανόν να είχαμε, αλλά και η οποία αφιέρωνε ορισμένες ώρες από το γεμάτο της πρόγραμμα για τις συναντήσεις μας.

Επίσης, νομίζω ότι αξίζουν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και τα υπόλοιπα παιδιά του Internship, τα οποία με τον τρόπο τους προωθούσαν ο ένας τα άρθρα του άλλου.

Θεωρώ ότι το να επικρατεί ένα κλίμα συνεργασίας, όπως αυτό που υπήρχε μεταξύ μας, είναι το κλειδί της επιτυχίας της ομάδας μας! 🙂

Δεν μπορεί κανένας να καταλάβει πόσο όμορφο είναι να ανήκεις σε μία ομάδα, η οποία εργάζεται σκληρά, και καταφέρνει με σταδιακά βήματα -και ξεκινώντας από το 0- να δημοσιεύει άρθρα με τόσο μεγάλη απήχηση στο αναγνωστικό κοινό!

Εσύ, λοιπόν, που μόλις διάβασες τα πιο πάνω, εξακολουθείς να διστάζεις; Μην το σκέφτεσαι και… GO FOR IT! 😉


Μάθε πώς μπορείς να κάνεις κι εσύ αίτηση στο Internship αρθρογράφων στο StudentLife ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending