fbpx

Best looks: Τα 5 δικά μου αγαπημένα total Jango looks!

Αυτή την εβδομάδα έχουμε ένα special edition του Βest Looks post! Αποφάσισα να διαλέξω τα 5 δικά μου αγαπημένα Jango Fashion Spring/Summer 2017 looks από τους 10 Instagrammers/Bloggers που διαγωνίζονται στα social media για το ποιος θα αναδειχθεί το total Jango look!

Οι 10 γνωστοί Ιnstagrammers/Βloggers διαμόρφωσαν τα looks τους με τις νέες συλλογές Spring/Summer 2017 των καταστημάτων Jango Fashions! Βέβαια δυσκολεύτηκα αρκετά μέχρι να αποφασίσω, μιας και τα 10 outfits (δες τα εδώ) μου άρεσαν πάρα πολύ. Είμαι σίγουρη ότι θα δυσκολευτώ ακόμα περισσότερο τώρα που θα ψηφίσω το αγαπημένο μου Jango look!

Ψήφισε κι  εσύ το αγαπημένο σου look εδώ και διεκδίκησε μια gift card αξίας €200 από τα καταστήματα Jango Fashions. Μόνο και μόνο που ψηφίζεις κερδίζεις 10% discount voucher για τις επόμενες σου αγορές!

Δες τις δικές μου επιλογές: 

1
Ηράκλεια Σκουφάρη (Instagram: iama_f_unicorn)

Λάτρεψα αυτό το outfit από την Ηράκλεια! Ο καταπληκτικός συνδυασμός που έκανε με τα Please cropped jeans της και το J’aime see-through longline πουκάμισό της, με κέρδισε! Έβγαλε την πιο rock πλευρά του χαρακτήρα και του στυλ της γι’ αυτό και ενθουσιάστηκα! Τα Sante πέδιλά της με χρυσό τακούνι ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το look της και την έκαναν να ξεχωρίσει!

2
Νικόλας Χριστοφή (Instagram: nick_christopher)

Ένα καταπληκτικό outfit από τον Νικόλα! Λάτρεψα τον τρόπο που συνδύασε το Gianni Lupo striped cropped παντελόνι του με τα μπλε Diadora sneakers του! Δημιούργησε ένα απίστευτο street style outfit που πολλοί θα ζήλευαν! Το Superdry polo t-shirt του σε navy απόχρωση ταίριαξε απόλυτα με το όλο στυλ!

3
Κάλια Ελευθερίου (Instagram: elkalia

Η Κάλια μας έδειξε ποιο είναι το ιδανικό casual outfit για άνοιξη και καλοκαίρι! Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός του J’aime maxi φορέματος με Sante sneakers, ειδικά όταν αυτά είναι flatforms όπως της Κάλιας (γιατί με ψηλώνουν ????)! Το denim jacket της στη μέση, αλλά και το πιο popular hairstyle της φετινής σεζόν που έκανε (half up half down), την έκαναν να ξεχωρίσει!

4
Χρίστος Αρτεμίου (Instagram: chris_arte)

Ένα πολύ ωραίο casual outfit δημιούργησε ο Χρίστος για τις καθημερινές του βόλτες και όχι μόνο! Τα Seven Denim ripped jeans του με τα κόκκινα Diadora sneakers του ταίριαξαν απόλυτα! Το μαύρο Superdry top που επέλεξε από πάνω ήταν το ιδανικότερο για να ολοκληρωθεί το casual outfit του.

5
Χαριτίνη Ηλιάδου (Instagram: xaritiniiliadou)

Μου άρεσε πολύ το sporty chic outfit που δημιούργησε η Χαριτίνη! Συνδύασε πολύ ωραία το tiger print t-shirt από το brand J’aime της με τα Please ripped jeans και με τα Public Desire peep toe ankle boots της (ένα από τα πιο ξεχωριστά brands παπουτσιών)! Αυτό που ξεχωρίζει στο outfit της είναι το J’aime μαύρο jacket της, το οποίο έχει see-through λεπτομέρειες πάνω στους ώμους!

Αν και τα 10 outfits μου άρεσαν πολύ, σίγουρα θα ψηφίσω
το αγαπημένο μου Jango look!


Mην ξεχνάς ότι αν ψηφίσεις κι εσύ ΕΔΩ το αγαπημένο σου look μέχρι 25/4, μπορείς να κερδίσεις gift card αξίας €200!

 

Ακολούθησε τα Jango Fashions στο Facebook και στο Instagram για να ενημερωθείς ποιος/α Instagrammer πήρε τους περισσότερους ψήφους, αλλά και για όλη τη συλλογή Spring/Summer 2017!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending